Doeltreffender dan ooit met nu al 6 goals in 563 speelminuten: "Vorig seizoen dacht hij te veel na"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 6 reacties

Roman Yaremchuk is doeltreffender dan ooit met nu al 6 goals in 563 speelminuten: "Vorig seizoen dacht hij te veel na"

Doeltreffender dan ooit met nu al 6 goals in 563 speelminuten: "Vorig seizoen dacht hij te veel na"
Foto: © photonews

Roman Yaremchuk heeft zich opnieuw laten zien voor de Buffalo's. Ook tegen KV Oostende brak hij de wedstrijd open. "En dan te zeggen dat hij niet eens zo aanwezig was in de eerste helft", aldus coach Jess Thorup.

Drie goals tegen Viitorul, eentje tegen Larnaca, eentje tegen Eupen en nu ook tegen KV Oostende: Roman Yaremchuk zit al aan zes goals in de zeven wedstrijden die hij speelde voor de Buffalo's dit seizoen. Tel er ook nog eens twee assists bij en zijn belang kan niet onderschat worden.

"Voor een spits draait het om scoren en dat is ook het moeilijkste voor een spits", aldus Jess Thorup. "En dat doet hij momenteel echt wel. Hij staat ervoor om de doelpunten te maken en wedstrijden open te breken en dat heeft hij gedaan tegen Oostende."

Het vertrouwen dat hij momenteel heeft

Al was de coach ook wel kritisch voor de prestatie van zijn aanvaller: "Zo aanwezig was hij uiteindelijk niet in de eerste helft, maar hij scoorde dus wel. Vorig seizoen dacht hij soms teveel na, nu staat hij gewoon op de goede plaats en maakt hij goals, zelfs met links."

"Dat is het vertrouwen dat hij heeft. Hij doet het op gevoel. Vorig seizoen had hij het soms wat moeilijk, nu heeft hij veel meer vertrouwen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties