Volg de match tussen SK Beveren en Charleroi live, samen met vele andere supporters.

De wedstrijd is op gang gefloten.
5
De bal gaat goed op en neer in de eerste minuten van de wedstrijd.
7
De eerste hoekschop uit de partij is voor de bezoekers. Krijgen we ook een eerste kans?
13
Na een klein kwartier is het nog steeds wachten op een eerste echte kans.
18
Waasland-Beveren pakt uit met een snedige counter. Het thuispubliek schreeuwt om een overtreding op een interessante plek, maar krijgt die niet.
20
Eerste kans is voor Waasland-Beveren
De eerste echte kans uit de partij is voor de thuisploeg. Na een heet standje voor de kooi van Penneteau wordt de bal in allerijl in hoekschop gewerkt. Die levert uiteindelijk niets op.
28
Waasland-Beveren heeft de wedstrijd in handen genomen en wordt steeds gevaarlijker. Kan de thuisploeg dat overwicht ook omzetten in een doelpunt?
30
Waasland-Beveren is baas
Daar is bijna de 1-0. Het schot van Emmers gaat maar net voorlangs.
35
Waasland-Beveren is andermaal gevaarlijk. Heymans trapt maar net over. De thuisploeg verdient intussen de voorsprong.
37

Goal
Doelpunt van Ryota Morioka (Nurio Fortuna)
Charleroi creƫerde lang weinig of niks, maar staat wel op voorsprong. Morioka kopt de 0-1 binnen tegen zijn ex-club. Hij juichte niet en kreeg zelfs applaus van het thuispubliek.
43
Waasland-Beveren start de zoektocht naar de gelijkmaker, maar het is duidelijk dat de Leeuwen aangeslagen zijn door het doelpunt van Morioka.
45
Emmers krijgt opnieuw een prima mogelijkheid, maar kan zijn schot opnieuw niet kadeeren.

Scheidsrechter
Rust
Waasland-Beveren - Charleroi: 0-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is op gang gefloten.
47
Bijna 1-1
De tweede helft begint zoals het tweede deel van de eerste helft verliep: met een gemiste kans van de thuisploeg. Na een rommelige fase voor de kooi van Penneteau wordt de bal uiteindelijk van de lijn gekeerd.
51
Waasland-Beveren blijft de betere ploeg. Als ze op deze manier blijven voetballen moeten de (doel)punten vroeg of laat wel volgen.
52

Goal
Doelpunt van Massimo Bruno (Mamadou Fall)
Waasland-Beveren krijgt opnieuw een mokerslag te verwerken. Bruno krijgt te veel tijd en ruimte in de zestien van de thuisploeg en werkt knap af. 0-2.
59

Goal
Doelpunt van Shamar Nicholson (Ryota Morioka)
Nicholson deelt de genadeklap uit. Na een heerlijke pass van Morioka trapte hij het leer van erg ver heerlijk tegen de touwen. De wedstrijd lijkt gespeeld.
60
Vervangen Xian Emmers
Ingevallen Stefan MiloÅ”ević

66
Het ziet er naar uit dat het laatste half uur van deze wedstrijd niet de spannendste bladzijde uit de Belgische voetbalgeschiedenis zal worden. Waasland-Beveren is van slag, Charleroi meer dan tevreden met de comfortabele voorsprong.