Bij Standard staan Shamir en Avenatti meteen in de basis. Wie zal het halen? Volg de match bij ons op de voet!
De bal rolt op Sclessin. We zijn er klaar voor!
4
Het blijft toch een vreemd beeld zo in een leeg Sclessin. De studieronde is bezig.
7
Voorlopig nog niet te veel te zien hier op Sclessin. Het is wachten op leuke kansen.
10
Kabbelen, kabbelen, kabbelen. Teleurstellend begin van het seizoen in Luik.
13
Laifis met balverlies, maar Mbenza kan niet profiteren omdat Bodart goed bij de pinken is.
15
Lestienne! Naast!
Daar is Lestienne met de eerste échte kans van de match, maar zijn schot zoeft net naast.
18
Mag het wat meer zijn? We blijven voorlopig op onze honger zitten in deze partij.
21

23
Leuke voorzet vanop links bij Standard, iedereen onder de bal door. Van aan de tweede paal dan toch nog een nieuwe voorzet, maar Warleson kan oppikken.
25
Ferme botsing tussen Warleson en Taravel, die even verzorging nodig heeft zo blijkt.
25
Dan maar meteen een drankpauze.
27
We zijn opnieuw begonnen na de drankpauze, maar op kansen moeten we voorlopig niet rekenen.
29
Standard speelt de bal goed rond, Warleson moet goed plat op een uiteindelijke kopbal van Amallah.
33
Ferm schot uit de tweede lijn bij Standard, maar de vuisten van Warleson opnieuw.
35
Aan de overkant acht Hoggas zijn moment gekomen op een afvallende bal, maar ver naast. Een halve tot een hele miskleun.
37
Vanhoutte met het schot, maar Bodart zweeft de bal in corner. We naderen stilaan de koffie, het evenwicht wordt hersteld.
40
We kabbelen stilaan richting de rust, het staat hier nog 0-0 op Sclessin.
43
Bodart moet de meubelen nog eens redden op een hoge bal, daarna even paniek en zo toch een nieuwe hoekschop voor de bezoekers.
45
Omschakelingsmomentjes aan beide kanten, maar ze doen er niks mee. Enkel nog wat extra tijd in deze eerste helft, we gaan rusten met 0-0.
45+3
Nog een omschakelingsmomentje. Dit had de 1-0 kunnen/moeten zijn, maar de bal wordt knullig naast gezet door Shamir.

Scheidsrechter
Rust
Standard - Cercle Brugge: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
19:50
En zo gaan we na een evenwichtige, maar teleurstellende eerste helft rusten met 0-0.
46
De bal rolt opnieuw op Sclessin!
46
Op het eerste zicht overigens geen wissels bij de koffie.
48
Bal rolt opnieuw op Sclessin!
Vojvoda doet bijna een Brandon Mechele-tje, maar Bodart redt de meubelen.
50
Avenatti met de kans, maar Warleson redt de meubelen opnieuw! Meteen vaart in de tweede helft.
52
Standard zet druk naar voren. Levert dat snel op?
55

Goal
Doelpunt van Samuel Bastien (Maxime Lestienne)

55
Daar is dan de 1-0! Bastien is de afwerker van dienst!
59
Cercle Brugge zal nu moeten komen en dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan.
59
 Gele kaart voor Felipe Avenatti

61
Over het uur ver, het is afwachten wat er allemaal nog gaat gebeuren de komende minuten.
64
Wie had verwacht dat Cercle Brugge uit zijn patstelling zou komen na de achterstand? Die komt bedrogen uit.
67
Halfweg de tweede helft. Standard is het volwassen aan het uitspelen voorlopig, de bezoekers komen niet in de buurt van Bodart meer.
70
Hotic gaat neer in de buurt van de vijandelijke box, geen fout gefloten tot onmin van de Brugse bank. Nog twintig minuten hebben de bezoekers.
72
Het is nog steeds warm op Sclessin en dus gaan we dus nog eens aan een drinkpauze.
73
Vervangen Kylian Hazard
Ingevallen Alexander Corryn

74
De drankpauze is voorbij, ook een wissel aan Cercle-kant meteen.
77
 Gele kaart voor Dino Hotič

78
Het spel wordt wat grimmiger, maar Cercle vindt voorlopig echt geen gaatjes en zo lijkt het op weg naar een nederlaag.
78
Vervangen Maxime Lestienne
Ingevallen Abdoul Fessal Tapsoba

81
De ingevallen Tapsoba wil nog iets laten zien deze wedstrijd, maar het is nog wat onstuimig. Nog tien minuten.
83
De tijd begint te dringen voor Standard ...
83
Vervangen Guy Mbenza
Ingevallen Thibo Somers

87
Nog wat wissels hier en daar, maar het wordt stilaan do or die voor de bezoekers.
87
Vervangen Selim Amallah
Ingevallen Duje Cop

90
Kan Cercle nog iets? Enkel de extra tijd rest nog en dan is het over en sluiten ...
90+2
Cop bijna met de 2-0 nog, maar Warleson redt opnieuw! Hij zal dit seizoen nog van belang zijn voor groen-zwart, zoveel is duidelijk.
90+3
Cercle Brugge nog eens, maar Bodart ligt goed in de voeten van de opkomende man.
90+8
Nog een blessurebehandeling. Zo blijven we bezig, we zitten al in minuut 98(!)
90+9
Het was trouwens Hoggas die bij die botsing nog bijna de 1-1 binnen knuffelde, maar het mocht dus niet zijn.