Volg de match tussen Beerschot en KV Kortrijk live, samen met vele andere supporters.

Beerschot: Mike Vanhamel - Frederic Frans - Jan Van Den Bergh - Denis Prychynenko - Joren Dom - Ryan Sanusi - Tom Pietermaat - Ismaila Coulibaly - Pierre Bourdin - Raphael Holzhauser - Blessing Eleke
Bank: Tarik Tissoudali - Yan Vorogovskiy - Loris Brogno - Abdoulie Sanyang - Mohamed Réda Halaimia - Dario van den Buijs - Wouter Biebauw

KV Kortrijk: Marko Ilić - Lucas Rougeaux - Timothy Derijck - Trent Sainsbury - Gilles Dewaele - Michiel Jonckheere - Yevgen Makarenko - Faïz Selemani - Ante Palaversa - Zinho Gano - Teddy Chevalier
Bank: Jovan Stojanovic - Mohamed Badamosi - Eric Ocansey - Pape Habib Gueye - Sambou Sissoko - Brendan Hines-Ike - Adam Jakubech - Petar Golubović - Yani Van Den Bossche
1
Beerschot - KV Kortrijk: 0-0

1
De wedstrijd is begonnen!
Krijgen we een even groot spektakelstuk als in de heenwedstrijd? In Kortrijk eindigde het namelijk op 5-5.
6
Het is wachten op een eerste kans. Beerschot krijgt de bal, maar af en toe proberen de bezoekers uit te breken.
9
Rougeaux probeert het van ver buiten de zestien. Zijn schot gaat hoog over.
12
Goed schot van Chevalier! Hij probeert het aan de rand van de zestien, maar zijn schot draait net naast.
13
 Gele kaart voor Denis Prychynenko

20
Weinig gevaar in deze fase van de wedstrijd. KV Kortrijk heeft nu het meeste balbezit.
21
Coulibaly kan de bal net niet goed genoeg meenemen. Zo is Ilic er sneller bij.
24
Derijck heeft duidelijke orders gekregen. Vanaf dat Beerschot op de helft van de Kerels is, plakt de verdediger op Holzhauser. Hij heeft de Oostenrijker al een paar keer foutief afgestopt.
26
Nog eens een doelpoging! Makarenko haalt uit, zijn schot gaat naast.
31
Een hoekschop voor Beerschot en dan wordt het meestal gevaarlijk via Holzhauser. Ilic zit er echter makkelijk tussen.
34
Daar was Gano een eerste keer! de aanvaller zet zijn voet tegen een voorzet van Selemani, maar Vanhamel heeft een geweldige reflex in huis. Hier zat meer in voor de bezoekers.
35
Opnieuw Gano. De aanvaller kan koppen na een hoekschop, maar via een been van een Beerschot-speler gaat de bal opnieuw in hoekschop.
42
Derijck stopt Eleke af, zodat de aanvaller niet alleen richting Ilic kan lopen. Hij wordt daarvoor bestraft met een gele kaart.
42
 Gele kaart voor Timothy Derijck

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is op gang getrapt. Hopelijk krijgen we nu iets meer kansen te zien.
50
Palaversa, één van de betere spelers bij KV Kortrijk, haalt van ver uit. Zijn schot gaat via een been in hoekschop.
52
 Gele kaart voor Ante Palaversa

53
Ilic speelt goed mee. Hij bokst de bal weg voor dat Holzhauser gevaarlijk kan worden.
54
KV Kortrijk blijft de betere ploeg. Jonckheere komt goed ingelopen en kan knikken na een voorzet van Selemani, maar Vanhamel staat pal.
56
Deze keer een kopbal van Gano, maar ook nu kent Vanhamel geen problemen.
59
Een afvallende bal is voor Prychynenko te mooi om niet op te trappen. Zijn schot gaat hoog over.
61
Nog geen twee minuten later een nieuwe poging van Prychynenko van ver. Ook nu gaat het schot hoog over.
62
Vervangen Blessing Eleke
Ingevallen Tarik Tissoudali

64
Goede actie van Selemani. Hij zet een spurt in vanop zijn eigen helft en komt op het juiste moment naar binnen, maar zijn schot gaat niet tussen de palen.
73
De wedstrijd valt opnieuw helemaal stil. Het ziet er niet naar uit dat we doelpunten te zien zullen krijgen.