Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Kriekepitte
Voorde geeft zege uit handen bij Kemzeke
Gentil Dossche

Wedstrijd met twee gezichten en waarin elke ploeg een helft opeiste. De bezoekers lieten na hun voorsprong uit te bouwen en kregen nadien het deksel op de neus.

De Klauwaerts tekenden voor het eerste gevaar maar Dooms gaf geen krimp op een knal van De Wilde. Asselman en Boussehaba vonden Vleeschouwer op hun weg. Toen Boussehaba een voorzet van Borremans verlengde was Kemzeke op achtervolgen aangewezen. De thuisgoalie was attent op een schot van Asselman. De Wilde en Joos geraakten niet voorbij Dooms.

In het begin van de tweede helft werd bij Voorde de volkomen vrijstaande Boussehaba overgeslagen en dat brak zuur op. De thuisploeg putte hieruit moed en de bezoekers moesten achteruit. Joos stuurde Buedts diep en de gelijkmaker stond op het bord. De Wilde devieerde een voorzet van Amesian op de paal maar knalde zelf de rebound binnen. De bezoekers kwamen deze klap niet meer te boven. In de slotfase benutte Buedts een snelle counter om de eindcijfers vast te leggen.

Kl. Kemzeke: Vleeschouwer, Peirsman, Ben Omar, Silverans (46’ Antheunis), Ruys, Amesian, Buedts, De Wilde (83’ De Wit), Joos, Van Hoyweghen (39’ Janssens), D’hondt.

SV Voorde: Dooms, Van Hecke, Verhoeven, Leirens, Evrard, Boussehaba (67’ Verspeten), Van Herreweghe, Van der Beck (70’ Van der Niepen), Asselman, De Durpel, Borremans.

Doelpunten: 24’ Boussehaba 0-1; 61’ Buedts 1-1; 67’ De Wilde 2-1; 83’ Buedts 3-1.

Gele kaarten: Buedts, Janssens, Joos.