Terjoden-Welle
St.-Gillis-Waas
Datum: 12/10/2008 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Sportpark Terjoden
Sint-Gillis-Waas wint bij Terjoden
Gentil Dossche
| 0 reacties
Sint-Gillis-Waas wint bij Terjoden
Foto: © SC

Operatie efficiënt voetbal lijkt voor de thuisploeg verder weg dan ooit. De bezoekers hadden aan enkele prikken voldoende om de punten mee te nemen naar het Waasland.

Al vroeg in de wedstrijd kon Thierry De Jonge onheil voorkomen op een schot van Kim Verstraeten die nadien het zijnet trof. Aan de overzijde gaf Tim Renier geen krimp op een vrijschop van Yves Bellon. Zwak voetbal van beide kanten kon de toeschouwers niet bekoren. Op slag van rust schoten die toch wakker toen Renier een kopbal van Jeroen De Backer moest pareren.
 
Weinig verbetering na de koffie. De Jonge verslikte zich bij een inworp maar James De Ly stond niet scherp. Net voor het uur mocht Guy De Vos zijn traptechniek laten bewonderen en de thuisportier was kansloos. Terjoden reageerde en Werner Martens nam Renier op de korrel. Met nog een kwartier op de teller was de wedstrijd gespeeld. Hendrik De Maeyer vlamde van op afstand de dubbele voorsprong op het bord.
 
SK Terjoden-Welle: De Jonge, De Meester, De Baeremaeker (63’ De Smaele), Keymolen (15’ Van Den Branden), Bellon, De Backer, Van Den Stock, De Mol (74’ Schouppe), De Swaef, Martens, De Rouck.
 
Sint-Gillis-Waas: Renier, De Koning, Van Rumst (82’ De Cock), Massoels, Baetens, Stoclet, De Maeyer, De Vos, Verstraeten, De Ly (74’ Baert), Van Osselaer (72’ De Bruycker).
 
Doelpunten: 57’ De Vos 0-1 en 76’ De Maeyer 0-2.
 
Gele kaarten: De Swaef, Martens, De Smaele, De Koning, Van Rumst, Stoclet, De Maeyer, De Ly en Baert.