Evergem-Center
Waarschoot
Datum: 06/12/2009 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Evergem Lindeken
Evergem zwaar onderuit tegen Waarschoot
Gentil Dossche
| 0 reacties
Evergem zwaar onderuit tegen Waarschoot
Foto: © SC

De tweede seizoensnederlaag van Evergem Center was er eentje waaraan niemand op voorhand had gedacht. Nog voor het halfuur besliste Waarschoot de derby in zijn voordeel.

Dat Waarschoot aan een opwaartse spiraal bezig was kon je al enkele wedstrijden merken. Het bezoek bij de buren van Evergem bevestigde dat tenvolle. De bezoekers ploeterden het beste en Bart Poppe kon de score openen. Vreugde bij Waarschoot maar minder voor Poppe die gekwetst diende vervangen. Filip Cornelis bedankte vrij snel voor zijn invalbeurt en Glenn Baert was er terug aan voor de moeite. Met een verre uittrap bereikte de thuisportier Kim Carlier en die moffelde de aansluitingstreffer binnen.

Ook na de pauze nam Waarschoot de match in handen. Wesley Versichel verhoogde de voorsprong en toen Joshua Speeckaert aandikte zaten de bezoekers op rozen. Sam Crispijn kon even milderen maar veel leverde dat niet op. Opnieuw Wesley Versichel en ook Filip Cornelis kenden geen genade voor de falende thuisploeg.

Evergem Center: Baert, Renson, De Rho, De Guchteneire, Blondeel, Van den Berghe (65' Vandewalle) , Omo, Van Britsom, Thienpondt (54' Godfroid), Carlier, Crispijn.

Waarschoot: Berckmoes, Versichel, De Zutter, Andries, Lootens, De Buysser, Roman, Pauwels (86' De Baets), Vervynck (59' Speeckaert), Jacquemain, Poppe (21' Cornelis). 

Doelpunten: 19' Poppe 0-1; 27' Cornelis 0-2; 35' Carlier 1-2; 53' Versichel 1-3; 60' Speeckaert 1-4; 78’ Crispijn 2-4; 84' Versichel 2-5; 86' Cornelis 2-6.