Kemzeke
Grembergen
Datum: 06/12/2009 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Kriekepitte
Kemzeke geeft Grembergen een flinke dreun
Gentil Dossche
| 0 reacties
Kemzeke geeft Grembergen een flinke dreun
Foto: © SC

Met bijna sprekend gemak nam Kemzeke vlot afstand van een tegenvallend Grembergen. Willem Buedts had een hattrick in huis en verdubbelde zijn seizoenstotaal.

Kemzeke nam direct de wedstrijd in handen maar Ruys mikte net over. Van Hoyweghen bediende Buedts en die kopte binnen. Joos vond Antheunis die naar Dhondt doorgaf. Govaert kon het schot keren maar Buedts trapte de rebound tegen de netten. Grembergen moest de wet van de sterkste ondergaan en kon enkel dreigen met een vrije trap van Quintelier.

Ook na de rust voerde de thuisploeg het hoogste woord. Govaert was attent op een kopbal van Dhondt die even later de bezoekende verdediging op een hoopje speelde. Govaert gaf geen krimp en neutraliseerde ook de rebound van Buedts. Na eerst een knal in het zijnet kon Buedts dan toch zijn hattrick vervolledigen met een vlam in de winkelhaak. De bezoekers waren het Noorden helemaal kwijt en Van Laecke dreef de score nog op. Ei zo na werd het een forfaitscore maar Van Laecke viseerde de paal.

Klauwaerts Kemzeke: Vleeschouwer, Ruymbeke (86’ Janssens), Saman, Silverans, Ruys, Amesian (78’ Van Laecke), Buedts (83’ Laureys), Joos, Antheunis, Van Hoyweghen, D’hondt.

SK Grembergen: Govaert, Ydens, Vanherpe (74’ Van de Velde), Windhey (67’ Van der Vreken), Baeyens, Waegeman, Bosteels (46’ Buyle), Audenaert, Michiels, Quintelier, Cardon.

Doelpunten: 13’, 35’ en 70’ Buedts 1-0, 2-0 en 3-0, 81’ Van Laecke 4-0.

Gele kaarten: Cardon, Audenaert.