Datum: 15/05/2016 18:00
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Regenboogstadion
What's the pressure? Buffalo's van moeten, Essevee zonder druk

AA Gent moet winnen bij Zulte Waregem met oog op Europees voetbal

What's the pressure? Buffalo's van moeten, Essevee zonder druk
Foto: © photonews

Zulte Waregem en AA Gent sluiten speeldag 8 in play-off 1 af. Uiteraard staat de wedstrijd in de schaduw van de strijd in Jan Breydel, maar voor Gent staat er nog een en ander op het spel.

Plek 2 en Champions League voetbal kan in principe nog voor de Buffalo's, al willen ze eerst en vooral natuurlijk die derde plaats en Europees voetbal veilig stellen. En dat zullen ze moeten doen zonder Mbark Boussoufa, die niet klaar raakt voor deze wedstrijd.

Voor Zulte Waregem staat er niets meer op het spel, behalve de eer. Mame Thiam is na overleg en in perfecte communicatie met de medische staf van Zulte Waregem en Juventus opnieuw even naar Italië gegaan voor uitgebreid onderzoek aan zijn knie.

Jordy Verstraeten (enkel), Sebastiaan Brebels (enkel), Karel D'Haene (knie) en Stephen Buyl (adductor) werkten een individueel programma af en zijn ook niet speelklaar.

Wie pakt de punten aan de Gaverbeek?

Een stuntzege van de thuisploeg? Dat kan je al meteen 4,4 keer je inzet opleveren: 264 euro dus als je onze gratis 60 euro risicoloze weddenschap weet te aanvaarden. Voor een gelijkspel is dat ook nog 228 euro!

Meer nieuws