Herbeleef Sporting Lokeren - Antwerp (Play-off 2)

Volg de match tussen Sporting Lokeren en Antwerp live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Sporting Lokeren - Antwerp

Maes voert twee wissels door: Terki speelt nog eens door de blessure van Michel, Hupperts krijgt de voorkeur op Lawal. Op de bank zit Milan De Mey met zijn allereerste selectie. Bölöni wisselt maar liefst vijf spelers ten opzichte van de derby. Owusu, Hairemans, Nazaryna, Arslanagic en Van Damme (zelfs niet in de selectie) gaan eruit, in hun plaats komen Domingues, Haroun, Habran, Niangadou en Corryn. Die laatste zat de voorbije weken niet meer in de selectie aangezien hij een zomertransfer op het oog heeft.

3
Een diepsteker van Marzo gaat over de achterlijn.
4

4
Gregory Mertens, die deze week exact drie jaar geleden overleden is, krijgt zoals gewoonlijk een applaus in de 4de minuut.
8
De Ridder met het eerste schot op doel
De Ridder legt aan van net buiten de baklijn, maar te centraal en in de handen van Bolat.
10
Listig balletje van Cevallos, Corryn moet in corner werken.
11
Filipovic net naast!
De centrale verdediger zet zijn kop tegen de voorzet en ziet de bal maar rakelings naast het doel belanden. Hij raakte onderweg nog een speler en blijft even groggy op de grond liggen, maar lijkt verder te kunnen.
15
De beginfase is duidelijk voor Lokeren, Antwerp probeert nu iets verder op het veld te gaan spelen.
20

Goal
De 0-1 van Rodrigues wordt afgekeurd!
Rodrigues zet zijn kop tegen een lange bal en legt het leer via de lat binnen, maar de lijnrechter stond met de vlag omhoog.
20:28
Antwerps vuurwerk voor de aftrap
Bij de opkomst van de spelers wordt er ondanks meerdere controles pyro afgestoken in het bezoekersvak...
22
Vervangen Jakov Filipović
Ingevallen Arno Monsecour

22
Filipovic met hoofdblessure van het veld
Die tik bij zijn kans van daarnet kwam toch iets harder aan dan verwacht. Monsecour moet hem komen vervangen in het hart van de verdediging.
24
Het afstanddschot van Ardaiz mist richting.
24
Antwerp begint nu wel meer en meer in de partij te komen.
26
Lange vrije trap Cevallos, Bolat pakt
De Ecuadoriaan probeert het van heel ver met een rechtstreekse vrije trap, koud kunstje voor doelman Bolat.
30
Ook Terki probeert het eens van ver, opnieuw geen enkel probleem voor Bolat.
31
Skulason tikt een bal via Habran buiten, maar Antwerp krijgt de inworp. De vierde scheidsrechter moet zowel Maes als Bölöni van uitleg voorzien.
34
Dreiging van Lokeren
Lokeren krijgt twee corners snel na elkaar. Het levert een schot van Skulason en een kopbal van Rassoul op, maar geen doelpunt.
38
Geharrewar op een halve meter van de Antwerpse doellijn, maar het blijft 0-0!
Lokeren lijkt de 1-0 te gaan maken, maar krijgt de bal maar niet over die lijn. De Laet trapt hem uiteindelijk ver weg.
43
De Ridder op de paal!
Van de vele afstandsschoten was dit zonder twijfel de beste. De Ridder pikt de bal op, dribbelt zijn man voorbij en haalt dan snoeihard uit tegen de paal.
45+1
Uithaal Rodrigues, schitterende redding De Wolf
Wat een einde van de eerste helft! Nu komen de bezoekers dicht bij de voorsprong, maar De Wolf schudt een fameuze redding uit zijn mouwen.
45+1
Twee minuten extra.

Scheidsrechter
Rust
Sporting Lokeren - Antwerp: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Krijgen we wel doelpunten in de tweede helft?
De tweede helft is zonet op gang getrapt.
46
Vervangen Ritchie De Laet
Ingevallen Egor Nazaryna

48
De Laet blesseerde zich op het einde van de eerste helft en is binnengebleven, Nazaryna komt hem vervangen.
53
Schotje Rodrigues, De Wolf pakt en krijgt een fout mee.
54
Gevaarlijke diepsteekbal naar Ardaiz, De Wolf trapt net voor zijn voeten weg in de tribune.
55
Direct naar de overkant, waar Hupperts op de volley over schiet.
59
Opnieuw pyro vanwege Antwerp
Opnieuw pyro in het bezoekersvak... Boterberg doet teken naar de zijlijn om een oproep te laten doen door de stadionomroeper.