Antwerp gooit finalestrijd weer open: "We hebben de infrastructuur en de supporters voor Europees voetbal, dus waarom niet?"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Lokeren
| 21 reacties

Antwerp-Lokeren was een bijzondere wedstrijd voor Alexander Corryn

Antwerp gooit finalestrijd weer open: "We hebben de infrastructuur en de supporters voor Europees voetbal, dus waarom niet?"

Zaterdag mag je gerust een topdagje noemen voor Alexander Corryn. Eindelijk nog eens in de Antwerpse kern en zelfs basis, op bezoek bij zijn ex-ploeg Lokeren en winnen in de allerlaatste minuut. De PO2-finale ligt plots weer binnen bereik.

"Vandaag wist ik pas dat ik zou spelen. Jelle (Van Damme, red.) ondervond last en er waren niet veel opties op links, dus mocht ik nog eens mijn truitje aantrekken." De comeback was zoals Corryn zelf zegt op zijn oude positie als linksback, en dus niet als verdedigende middenvelder. "Dat was terug een beetje aanpassen. Maar op training speel ik ook soms zo, dus dat wende wel snel."

Hoge ambities

Antwerp wist nota bene na vier pogingen voor de eerste keer te winnen tegen Lokeren. "Dit was speciaal, voor mij en voor de hele ploeg. Je kan Lokeren ons zwarte beest noemen, want we pakten voor vandaag nog maar één punt tegen hen. Met het oog op Europees voetbal was dit een hele belangrijke overwinning."

Die eerste plaats zit dus wel degelijk in de rood-witte hoofden. "Alles is nog mogelijk. We blijven er alleszins vol voor gaan in die drie resterende wedstrijden. We hebben de infrastructuur en de supporters voor Europees voetbal, dus waarom niet? Alles wat erin zit, moeten we er ook uithalen", onderstreept Corryn.

Alexander Corryn sprak los van de wedstrijd ook over zijn contractbesprekingen met Antwerp. Heel binnenkort leest u daarover op Voetbalkrant.com.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties