Volg de match tussen Zulte Waregem en Union SG live, samen met vele andere supporters.

Meteen een goede kopkans voor Sylla, maar hij kopt de bal naast.
4
Aan de overkant tikt Niakaté de bal iets te ver weg.
5
Veel beweging in de start van deze wedstrijd, toch niet zomaar een klassieke play-off 2 wedstrijd?
8
Een schicht van Besuschkow tegen de lat.
10
Niakaté is er nog eens plompverloren doorheen. Hij wil Bansen omspelen, maar die ligt goed in de voeten. Leuk begin! Aan de overkant kopt Bongonda naast!
14
Het tempo is even uit de match verdwenen. Het is nu even wachten.
18
Het gaat snel en vaak op en neer, maar het is wachten op iemand die met de goede laatste pass of actie komt.
21
Het begint met een goede tackle van Seck en in no-time gaat de bal naar de overkant. Bjordal trapt de omschakeling in de handen van Kristiansen.
25
Vrije trap voor Essevee. De bal wordt weggekopt, uiteindelijk De Pauw met een schot in het blok.
26
 Gele kaart voor Mathias Fixelles

28
En opnieuw een vrije trap met uiteindelijk een schot van De Pauw in het blok. De kopbal van Seck wordt ook gepakt door Kristiansen.
31

Goal
Doelpunt van Idrissa Sylla (Theo Bongonda)
Idrissa Sylla heeft er 1-0 van gemaakt. Hij tikt de bal voorbij Kristiansen. We hebben er nog lang moeten op wachten.
33

Goal
Doelpunt van Hicham Faik (Nill De Pauw)
Wie nog naar de herhalingen van de 1-0 zat te kijken, heeft misschien de droge knal van Faik gemist voor de 2-0.
34
Aan de overkant een redding van Bansen op het schot van Niakaté.
36

Penalty
Penalty voor Union SG
Selemani vergeet te trappen, daarna is er het contact van Walsh op Niakaté en gaat de bal op de stip.
37

Goal
Doelpunt van Faïz Selemani
Niakaté doet het met een Panenka. Zo staat het nog voor de rust 2-1!
40
Het gaat goed op en neer. Bjordal wordt neergehaald, net geen strafschop. Wel geel!
40
 Gele kaart voor Ismaël Kandouss

44
Bongonda nog eens met een inzet, maar via het zijnet.
45
Bongonda tegen de grond. Krijgen we nog een VAR-momentje en een strafschop? Alvast één minuut extra tijd.
45+2
Rusten met 2-1 na tien dolle minuten
Wat krijgen we na de pauze aan de Gaverbeek?

Scheidsrechter
Rust
Zulte Waregem - Union SG: 2-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De bal rolt opnieuw!
49
Niakaté heeft de 2-2 aan de voet, maar de bal gaat er niet in!
50
 Gele kaart voor Serge Tabekou

52
Ondertussen Tabekou de bon op voor een serieuze fout. Het spel gaat nog steeds goed over en weer, maar het is wachten op kansen.
55
Duwfout in de rug van Bjordal, maar de scheidsrechter en VAR komen niet tussen.
58
Vervangen Hadamou Traoré
Ingevallen Charles Morren

58
Straf schot van Niakaté, maar Bansen ranselt hem uit zijn kooi. Union probeert wat druk te zetten.
61
Een uurtje ver. Het is nu wachten tot iemand de ban breekt in de tweede helft. Dan kan het weer snel gaan.
65
Het tempo is wat gaan liggen. Stilte voor de storm zoals in de eerste helft?
69
Halfweg de tweede helft stilaan. Het blijft wachten op een goaltje.
71
De Pauw daarnet met een vergeten schot, nu met een echt - maar Kristiansen pakt.
71
Vervangen Youssoufou Niakaté
Ingevallen Steven Pinto-Borges

74
Daar is De Pauw nog eens, maar voorlangs!
77
Vrije trap Union, die gaat nergens heen.
79
Vervangen Federico Vega
Ingevallen Chad Letts

80
Nog tien minuten en het blijft voorlopig allemaal maar wat aanmodderen. Krijgen we nog iets?
83
Het blijft maar wat aanmodderen en verderkabbelen. De tweede helft biedt ons vooralsnog bitter bitter weinig.
85
Vervangen Hicham Faik
Ingevallen Mikael Soisalo

87
Neen, er komt niets meer in deze tweede helft. Het kabbelt maar wat verder.
89
Vervangen Idrissa Sylla
Ingevallen Jannes Van Hecke

90
Nog wat wissels en straks nog drie minuten extra en dan is het over en sluiten voor dit seizoen.