Zulte Waregem trapt de boel op gang hier in Kortrijk. Wie opent speeldag 3 op de beste manier?
Walsh gaat na anderhalve minuut al de bon op voor een fout op Azouni!
3

Goal
Doelpunt van Felipe Avenatti (Jovan Stojanovic)
En daar is de 1-0 al! Felipe Avenatti komt snel op de proppen met de 1-0 die hij na een borstcontrole van dichtbij voorbij Bansen kan tikken.
4
De VAR is een en ander toch nog even aan het controleren, zo lijkt het wel. Buitenspel of niet?
6
Chevalier met de kans op de 2-0, maar Bansen pakt. Het schot van De Sart wordt geblokt.
9
De Sart met een schot, maar afgeweken en zo de eerste corner van de wedstrijd.
11
We zitten al aan corner drie ondertussen! Inzet van dichtbij na een voorzet van Avenatti, maar Bansen met een mirakelreddding.
13
Volgende kans, Lepoint net naast. "Wij willen bloed, zweet en tranen", zijn de bezoekende fans nu al duidelijk. "Waar is Waregem?", vragen de thuisfans zich af.
15
 Gele kaart voor Larry Azouni

16
Een vrije trap van Peeters is de eerste keer dat Essevee in de buurt van de kooi van Bruzzese komt, maar Lepoint kan wegkoppen.
18
De bezoekers kunnen scoren, maar er was al heel erg lang gefloten voor een fout.
21
Slim overstapje van Harbaoui en zo kan Bjordal aanvallen. Hij steekt tot bij Bongonda, die in het zijnet knalt.
23
Krijgt Zulte Waregem een strafschop? De VAR moet tussenbeide komen! Handspel zou het kunnen zijn.
24

Penalty
Penalty voor Zulte Waregem
Kan Hamdi Harbaoui zijn 20e van het seizoen maken vanop de stip?
25

Goal
Doelpunt van Hamdi Harbaoui
Hamdi Harbaoui mist zelden een elfmeter en ook nu krijgt hij de bal voorbij Bruzzese! Het twintigste doelpunt van de aanvaller van Essevee.
27
De thuisploeg neemt de match nu meteen opnieuw in handen. Heylen moet een hoekschop toestaan.
27

Goal
Doelpunt van Jovan Stojanovic (Onbekend Onbekend)
En zo staat Kortrijk meteen opnieuw op voorsprong. De corner raakt niet weg en Stojanovic kan van kortbij binnentrappen.
30
Halfuur ver en met Lepoint en Stojanovic was de 3-1 al naderbij.
33
De dominantie van Kortrijk blijft rustig verder duren. Zulte Waregem heeft eigenlijk nog niet veel laten zien ...
36
Komt Essevee nog met een antwoord voor de pauze? Voorlopig is het eenrichtingsvoetbal!
39

Goal
Doelpunt van Theo Bongonda (Hamdi Harbaoui)
Plots staat Theo Bongonda oog in oog met Bruzzese en staat het 2-2. De bezoekende fans worden gek, maar dit is toch tegen de gang van het spel in.
41
Een bizarre eerste helft is het zo toch wel!
44
Wat krijgen we nog voor de rust? Het evenwicht is nu toch wel een beetje hersteld.
45+1
We krijgen er nog een minuutje bij in deze eerste helft. De thuisploeg trekt nog eens ten strijde.
45+1
De poppen gaan aan het dansen tussen Avenatti en Bansen.

Scheidsrechter
Rust
KV Kortrijk - Zulte Waregem: 2-2

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:17
Rusten met 2-2 na dol spektakel!
Wat krijgen we nog na de rust?!
47
De bal rolt opnieuw in Kortrijk. Harbaoui met de eerste dreiging van de tweede helft, maar het schot zeilt naast.
50

Goal
Daar is de 3-2 al. De thuisploeg komt voor de derde keer op voorsprong!
53
De bezoekers gaan nu moeten komen, maar tot op heden is het de thuisploeg die de lakens weet uit te delen!
56
De tweede helft heeft iets minder tempo in zich dan de eerste, lijkt het op het eerste zicht.
59
Zulte Waregem moet komen. Ze staan eigenlijk al bijna de hele wedstrijd continu op achterstand. Valt de 3-3 straks opnieuw uit de lucht?
60
 Gele kaart voor Ibrahima Seck

62
Wat kunnen de bezoekers nog? De tweede helft heeft minder om het lijf dan de eerste.
65
 Gele kaart voor Davy De fauw

67
De kroniek van de aangekondigde 4-2? Neen, want Bansen pakt opnieuw uit met een geweldige reflex en zo in hoekschop!
70
De Pauw roert zich nog eens, maar meer dan een corner komt er niet van.
72
Beide ploegen gaan nu vers bloed tussen de lijnen brengen.