Essevee likt wonden na vierde nederlaag op rij tegen Kortrijk: "Beetje gedegouteerd" en "Hopelijk brengt Ronde van Vlaanderen troost"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Kortrijk
| 27 reacties
Essevee likt wonden na vierde nederlaag op rij tegen Kortrijk: "Beetje gedegouteerd" en "Hopelijk brengt Ronde van Vlaanderen troost"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem is niet aan play-off 2 begonnen hoe het wou. Het heeft 2 op 9 en daarmee al zeven(!) punten achterstand op de grote rivaal, KV Kortrijk. En de derby ging voor de vierde keer op rij verloren.

Na de uitschakeling in de Beker van België en twee nederlagen in de reguliere competitie moest Zulte Waregem nu al voor de vierde keer met de billen bloot tegen KV Kortrijk. Reden genoeg voor een feestje voor de Kerels, terwijl de Boeren wezenloos achterbleven.

"Mathematisch is het nog mogelijk om play-off 2 te winnen, maar dit is niet goed en het ziet er dan ook niet goed uit", gaf Stef Peeters meteen na de wedstrijd prijs. "We moeten realistisch zijn in dat soort zaken."

Het is frustrerend, maar dat is het leven zeker? 

Een gevoel dat ook gedeeld werd door Theo Bongonda: "Ik ben een beetje gedegouteerd, omdat we nog altijd niet wonnen van Kortrijk dit seizoen. We zijn niet goed begonnen aan play-off 2 en dan wordt het moeilijk. Het is frustrerend, maar dat is het leven zeker?"

Ook coach Dury beseft: "We zitten in de hoek waar de klappen vallen. We wilden met rotatie ver komen in play-off 2, maar de start is niet goed. Hopelijk brengt de Ronde van Vlaanderen zondag een beetje troost", verloor hij de glimlach niet. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties