Discussieer live mee!
1
Sint-Truiden-Eupen: 0-0
5
Een eerste goede aanval van Sint-Truiden, maar doelman Niasse springt goed op de bal.
7
Bijna een grote kans voor Sylla, maar hij verslikt zich in de bal.
8
Vervangen Maxime Wenssens
Ingevallen Mamadou Sylla Diallo

Niet Wenssens, maar wel Sylla is aan deze wedstrijd gestart bij Sint-Truiden.
9
Daar is de eerste doelkans van de wedstrijd. Het schot van Ceballos is te zwak om het Niasse moeilijk te maken. Sint-Truiden is iets beter begonnen aan deze match.
13
Dan toch eens Eupen. De Sart blijft op de grond liggen, maar toch speelt Eupen verder. De bal komt tot bij Fall, maar die trapt hoog over.
16
Rustig wedstrijdbegin
Het eerste kwartier verloopt rustig. Sint-Truiden is de betere ploeg, maar veel kansen zijn er nog niet uit gekomen.
17
Sylla werd weer weggestuurd, maar trapt veel te overhaast, waardoor de bal naast gaat.
22
Daar was Kamada een eerste keer, maar er wordt gevlagd voor buitenspel.
23

Goal
Doelpunt van Jean Thierry Lazare Amani (Nils Schouterden)
Uit het niets staat het 0-1! Schouterden legt de bal goed terug tot bij Lazare en die trapt in de korte hoek binnen.
27
Het antwoord van Sint-Truiden laat niet lang op zich wachten. Een goed schot van De Bruyn was te centraal en dus geen probleem voor Niasse.
33
 Gele kaart voor Rémi Mulumba

35
 Gele kaart voor Siebe Blondelle

38
Een corner van Kamada gaat gewoon aan de andere kant van het doel over. Tekenend voor deze eerste helft, want er valt niet veel te beleven.
42
Eindelijk nog eens een grote kans. Schouterden krult een vrije trap mooi richting de hoek, maar die gaat net naast.

Scheidsrechter
Rust
Sint-Truiden - Eupen: 0-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
20:47
Er komt geen extra tijd. Na een zwakke eerste helft staat het 0-1 voor Eupen.
46
Vervangen Alexandre De Bruyn
Ingevallen Elton Acolatse

47
Wat een kans voor Sint-Truiden! Ceballos krijgt de kans om er 1-1 van te maken, maar Mulumba gooit zich goed voor de bal. Hopelijk het begin van een leuke tweede helft.
49
Schouterden komt goed naar binnen, maar trapt de bal op Pirard.
51
Een blunder achterin bij Sint-Truiden zorgt voor gevaar voor Eupen. Lazare heeft een goede actie in huis, maar trapt over. De tweede helft zorgt voorlopig voor meer entertainment dan de eerste.
53
Opnieuw Eupen. Een counter komt tot bij Toyokawa, maar die trapt te centraal en het is dus geen probleem voor Pirard.
55
Een heerlijke bal van Ceballos komt tot bij Kamada, maar die brengt de bal slecht voor. Ook de daaropvolgende corner was niet goed.
58

Goal
Doelpunt van Mamadou Sylla Diallo (Daichi Kamada)
Knap doelpunt van Sint-Truiden! De Sart met een knappe pas tot bij Kamada. Die omspeelt Mulumba en brengt de bal goed voor tot bij Sylla en die twijfelt niet: 1-1.

65
Daar is Sint-Truiden opnieuw. Het schot van Sylla is echter te zwak om voor problemen te zorgen.
67
Sint-Truiden gaat op zoek naar een tweede doelpunt. Kamada legt de bal opnieuw goed terug tot bij Sylla, maar nu mist hij zijn schot volledig.
69

Goal
Doelpunt van Jordan Botaka (Samuel Asamoah)
Asamoah loopt knap de flank af en legt de bal goed terug tot bij Botaka. Die blijft rustig en trapt de bal mooi in de verste hoek binnen.

Goal
Doelpunt van Sulayman Marreh (Nils Schouterden)
Opnieuw een assist voor Schouterden. Een goede corner komt tot bij Marreh en die knikt goed binnen. Hij kreeg wel heel veel ruimte.
76

Goal
Doelpunt Boli afgekeurd
Boli leek Sint-Truiden weer op voorsprong te brengen, maar zijn doelpunt wordt afgekeurd voor buitenspel.