Stadion: Borussia-Park
Gladbach blijft sukkelen
Philippe Crols

Geen Sonck, geen Thijs, geen zege voor Borussia Mönchengladbach. Gladbach kreeg zaterdagnamiddag Eintracht Frankfurt op bezoek en mocht met een puntendeling best tevreden zijn.

Toch was de eerste goede kans voor de thuisploeg. Na zeven minuten vond Jansen de dwarsligger op zijn weg. Toch waren het de bezoekers die enkele minuten later op voorsprong kwamen. Kyrgiakos kopte een hoekschop volledig vrijstaand in doel. Nadien gingen de kopjes weer naar beneden bij Gladbach en kregen de bezoekers nog enkele goede kansen. Het bleef echter 0-1 bij de rust en daar mocht de thuisploeg tevreden mee zijn.

Geen beterschap voor Gladbach na rust en ook nu waren de beste kansen voor Frankfurt. Twintig minuten voor tijd had Heller de beslissing aan de voet, maar Keller bracht mooi redding. De bezoekers leken lange tijd op een makkelijke zege af te stevenen, maar in de slotfase liep het nog fout. Enkele minuten voor tijd moest Kyrgiakos het veld verlaten met een rode kaart en een minuut voor tijd gebeurde het ondenkbare. Insua kopte een vrijschop van Marin in doel. Toch glipte ook bijna dat ene puntje nog uit de handen van Gladbach. Heller kreeg in de blessuretijd nog twee goede kansen, maar het bleef 1-1.