Speeldag: Speeldag 34
Stadion: Commerzbank Arena
HBSC sluit seizoen in schoonheid af
Philippe Crols

HBSC heeft het seizoen '06/'07 toch nog in schoonheid afgesloten. Het won op de laatste speeldag bij Frankfurt met 1-2. Hertha eindigt echter wel op een ontgoochelende tiende plaats.

De bezoekers begonnen het best aan de wedstrijd met twee goede kansen voor Gimenez. Via Pantelic en Gilberto bleef Hertha het Frankfurt-doel bestoken. Frankfurt kon daar maar weinig tegenover zetten. Fink kon voor rust eens schuchter op doel geven, maar daar bleef het bij. Beide teams gingen rusten met 0-0.

Net na rust kwam Hertha dan toch op voorsprong. Boateng zette de bezoekers op 0-1. Zijn voorzet waaide in doel. Op het uur was alles weer te herdoen. Streit trapte een vrijschop in doel: 1-1. Daarna kregen beide teams nog kansen om de overwinning binnen te halen. Het waren de hoofdstedelingen die met de drie punten aan de haal gingen. Pantelic maakte er drie minuten voor tijd 1-2 van.