Stadion: Villa Park
Aston Villa-Charlton 0-0
Kristof Blomme

Aston Villa en Charlton konden geen afstand nemen van elkaar. Zo lijkt het erop dat beide ploegen niet meer in aanmerking komen voor Europees voetbal.

De eerste kans was voor de thuisploeg na welgeteld 32 seconden. Angel kreeg z'n voet echter niet behoorlijk tegen de bal en weg kans. Na een kwartier was er een goeie vrije trap van Hitzlsperger. Die werd goed gepakt door Kiely. Een vrije trap van El Karkouri vatte de eerste helft perfect samen. De bal belandde aan de cornervlag. De logische ruststand was dus 0-0.

Ook in de tweede helft viel er weinig te beleven. Na een kwartier kwam er een eerste doelpoging. Barry zag z'n schot net naast vliegen. Solano trapte nog een goeie voorzet. Kiely ging onder de bal door, maar Murphy kopte op de lat. Charlton dreigde eindelijk ook nog eens. Hreidarsson kon echter niet binnenkoppen. Ook Hitzlsperger kon de thuisploeg niet op voorsprong brengen. Een voorzet van De La Cruz werd door hem naast getrapt.

Aston Villa: Sorensen, De la Cruz, Delaney, Samuel, Barry, Solano, Hendrie (Vassell 72), Davis, Hitzlsperger, Angel, Cole (Moore 84).

Charlton: Kiely, Kishishev, Fortune, El Karkouri, Hreidarsson (Perry 87), Johansson, Hughes, Murphy, Holland, Rommedahl (Euell 76), Jeffers.

Toeschouwers: 31,312

Scheidsrechter: B. Knight.