Speeldag: Speeldag 34
Stadion: Carrow Road
Tweede opeenvolgende thuiszege voor Norwich
Tonnelier Caroline

Norwich City heeft tegen Newcastle United zijn tweede opeenvolgende overwinning op eigen terrein behaald.  Na de stunt tegen Man Utd en het gelijkspel tegen concurrent Crystal Palace, behoudt de rode lantaarn een kans om ook volgend seizoen in de Premier League te mogen starten.
De eerste goede kans van de wedstrijd was voor Newcastle United.  Alan Shearer besloot echter naast.  De bezoekers waren in de beginfase de gevaarlijkste ploeg, maar Norwich City kwam naarmate de partij vorderde beter in de wedstrijd.  De beste kansen waren wel nog voor de bezoekers.  Doelman Green was attent op pogingen van Robert en Carr.  Shearer had eerder wel al een schitterende kans gemist na mistasten van de Norwich-goalie.  Vlak voor de pauze kregen beide ploegen nog een goede mogelijkheid om met een voorsprong de rust in te gaan. Given redde echter een kopbal van Francis en aan de overkant schoot Ameobi over.
De thuisploeg kwam het agressiefst uit de kleedkamers en ging meteen op zoek naar het openingsdoelpunt.  Pogingen van Francis en Drury gingen echter over.  Toen Newcastle er nog eens kon uitkomen na een goede actie van Robert faalde Ameobi opnieuw bij de afwerking.  Uiteindelijk viel het eerste doelpunt aan de overkant.  Eerst kopte Francis nog over, maar even later trof Youssef Safri vanop afstand wel op schitterende wijze raak.  Het werd nog bijna 2-0 voor de thuisploeg, maar een doelpunt van Ashton werd afgekeurd wegens buitenspel.  In de slotminuut was het Newcastle die nog scoorde.  Het doelpunt van Kluivert leek de bezoekers alsnog een gelijkspel te bezorgen, maar in blessuretijd trok Norwich de overwinning toch nog naar zich toe.  Het was Ashton die met zijn vierde doelpunt in drie wedstrijden zijn team drie belangrijke punten bezorgde.