Stadion: Anfield Road
Cissé is back
Yves Dekoning

Liverpool - Aston Villa 2-1

Djibrill Cissé is duidelijk hersteld van zijn gebroken been. De Fransman scoorde twee keer tegen Aston Villa.

Voor het eerst sinds oktober verscheen Djibrill Cissé aan de aftrap bij Liverpool. Hij had niet veel tijd nodig om te bewijzen dat hij het scoren niet verleerd is. In de 20ste minuut werd er een strafschop gefloten na een fout op hem gemaakt. De snelle Fransman zette die zelf om. Zeven minuten later maakte hij er 2-0 van door een voorzet van Josemi binnen te werken. In de 67ste minuut kon Garreth Barry nog milderen voor Aston Villa. Hij zette de netten bol met een zware loeier. Verder kwamen de bezoekers niet meer.

Liverpool: Carson, Josemi, Pellegrino, Carragher, Warnock, Nunez (Finnan 79), Alonso, Biscan (Hamann 70), Riise, Cisse, Kewell (Baros 60).

Aston Villa: Sorensen, De la Cruz, Delaney, Laursen, Barry, Djemba-Djemba, Solano, Davis, Hendrie (Samuel 48), Vassell (Moore 45), Angel (Cole 64). Subs Not Used: McCann, Henderson.