Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Craven Cottage
Charlton Athletic blijft op de sukkel
Dirk Pieters

Het gaat van kwaad naar erger met Charlton Athletic. De Engelse club verloor maandagavond met 2-1 op het veld van Fulham. In het eigen Craven Cottage was Fulham gedurende de hele wedstrijd de betere ploeg.

De rode lantaarndrager Charlton Athletic verloor voor de vijfde keer op rij en zo ook meteen voor de zevende keer in acht wedstrijden. Alle doelpunten vielen pas in de tweede helft. Brian McBride bracht in de 65e minuut zijn club op voorsprong en amper drie minuten later verdubbelde Claus Jensen de score voor de Londenaren. Darren Bent kon nog wel milderen tot 2-1, maar daar bleef het ook bij.

Fulham klimt door deze overwinning naar de tiende plaats, met twaalf punten uit acht wedstrijden. Charlton blijft helemaal alleen onderaan het klassement. [AN]