Charlton Athletic
Watford
Datum: 21/10/2006 16:00
Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: The Valley
Degradatieduel eindigt onbeslist
Kristof Blomme
| 0 reacties
Degradatieduel eindigt onbeslist
Foto: © SC

Charlton en Watford namen het tegen elkaar op in een heus degradatieduel. Ondanks wat kansen eindigde de match zoals hij begon, 0-0.

Charlton en nieuwkomer Watford kenden een dramatische competitiestart. Charlton stond laatste met amper drie punten na acht matchen. Watford deed het niet veel beter met vier punten. Die laatste konden nog geen enkele match winnend afsluiten. De thuisploeg wou absoluut winnen en begon het best aan de partij. Rommedahl wachtte echter te lang om af te drukken en weg kans. Thomas, die Hasselbaink verving in de basis, kon wel uithalen. Zijn poging werd gepareerd door Foster. Ook topschutter Bent kreeg nog een kans, maar ook hij kon het doel niet vinden. Thomas was de gevaarlijkste thuisspeler. Hij zette zich door tot in het strafschopgebied. Zijn schot vloog uiteindelijk over de kooi van Foster. De thuisploeg bleef kansen creĆ«ren, maar scoren wil maar niet lukken. Tot nu toe scoorde Charlton amper zes keer. Ook Reid kreeg het leer niet voorbij de secure Foster. 

Pas in de tweede helft konden ook de bezoekers komen dreigen. Meteen had Henderson de beste kans van de partij aan de voet. Young bracht de bal goed voor doel, maar Henderson knalde de kans, voor een gapende doelmond, onbegrijpelijk over. Een schot van Smith werd even later afgeblokt door thuisspeler Holland. Charlton claimde nog een strafschop toen Faye werd gestuit door Bouazza. De ref ging er echter niet op in. Beide ploegen blijven dus ook na vandaag de laatste twee plaatsen in het klassement bezetten.