Speeldag: Eerste ronde (Speeldag 4)
Stadion: Aalborg Stadion
Groep E: Due bezorgt Aalborg tweede punt
Steurbaut Kersten

Aalborg en Villarteal hebben woensdag de punten gedeeld. Due bezorgde met een knappe vrije trap de thuisploeg een verdiend punt.

In Spanje leverde de confrontatie tussen Villarteal en Aalborg nog negen doelpunten op, maar in de eerste helft in Denemarken kregen de supporters weinig te zien. Rossi bezorgde de bezoekers net voor rust een 0-1 voorsprong.

Aalborg kwam sterk uit de kleedkamer en Curth maakte al snel gelijk. Caca en Bogelund misten de kansen op de 2-1. Missers die de Denen zich bijna zouden beklagen. Franco maakte knap -aannemen en schieten- de 1-2, maar Due krulde in de slotfase heerlijk de gelijkmaker tegen de netten.

Villarreal deelt samen met Manchester United de leiding met acht punten en heeft nog één punt nodig voor kwalificatie. Aalborg en Celtic tellen twee punten en kunnen zich best concentreren op de derde plaats. (AN)