Stadion: Santiago Bernabeu
Groep H: Real Madrid wint van team Lombaerts
Jurgen Thomas
Groep H:  Real Madrid wint van team Lombaerts

Deze partij was er één zonder belang. Real won oververdiend met 3-0 dankzij een fabelachtige Arjen Robben.

Real Madrid was baas in de eerste helft. Na een blunder van Zenith-doelman Malafeev bracht Raúl na 25 minuten de Madrilenen verdiend op voorsprong. Het team van Nicolas Lombaerts (foto) was werkelijk nergens. Het mocht van geluk spreken dat in de eerste periode het vizier van Van der Vaart, Guti en vooral uitblinker Robben niet scherp stond.
Tijdens de pauze had Robben zijn loop afgesteld. Al na vijf minuten resulteerde dat in een doelpunt. De Nederlander werd de diepte ingestuurd en met een magistrale stiftbal nam hij Malafeev te grazen. Zenith bleef het spel ondergaan en nog geen tien minuten later verdubbelde Raúl zijn conto. Real 3-0 voor en wedstrijd gespeeld. Zenith kwam nadien beter in de wedstrijd maar een eerredder zat er niet meer in.
Zenith mag ondanks dit verlies toch herkansen in de UEFA Cup. Real Madrid eindigt tweede in Groep H.