Herbeleef Anderlecht - PSG (Champions League)

Volg de match tussen Anderlecht en PSG live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Anderlecht - PSG

Anderlecht krijgt woensdagavond het bezoek van Paris Saint-Germain. Geen simpele opdracht voor het team van Hein Vanhaezebrouck. De oefenmeester blijft het vertrouwen hebben in zijn ploeg die won op het veld van KV Mechelen. Enkel Matz Sels komt opnieuw in de ploeg. Bij de bezoekers zit Thomas Meunier op de bank, maar zijn alle sterren wel present. Mbappé, Neymar en Cavani starten in het Constant Vanden Stock stadion.
1
Anderlecht-PSG: 0-0
1
Cavani trapt de wedstrijd op gang!
We zijn er aan begonnen in het Constant Vanden Stock. Wat kan Anderlecht tegen de sterren uit Parijs?
3

Goal
Doelpunt van Kylian Mbappe Lottin (Marco Verratti)
Wat een start van PSG. Eerste kans en het is meteen prijs. Mbappe schiet vanuit een scherpe hoek binnen.
6
Een eerste reactie van Anderlecht, maar het schot van Kums gaat maar nipt naast.
8
Onyekuru bijna met de gelijkmaker!
Weer Anderlecht, maar Onyekuru zijn kopbal is net niet goed genoeg om Areola te kloppen.
12
Onyekuru oog in oog met Areola... maar mist!
Wat een kans voor Anderlecht. Onyekuru loopt Alves er gemakkelijk af, maar mist dan oog in oog met Areola.
16
De beste kansen zijn duidelijk voor Anderlecht. Nu is het Teodorczyk die op Areola knalt.
21
De supporters van Parijs zijn ondertussen in het stadion. Zij hebben het snelle doelpunt alvast niet kunnen vieren van hun ploeg. Nu zorgen ze wel voor sfeer in het stadion.
22
Daar is Teodorczyk opnieuw. De aanvaller kopt te zacht in de armen van Areola. Knappe voorzet van Trebel.
24
Mbappé en Neymar laten de 0-2 liggen!
Hier komt Anderlecht goed weg. Mbappé mag oog in oog naar Sels gaan na een slechte terugspeelbal van Dendoncker, maar is te laks in de afwerkingen. In de herkansing schiet ook Neymar naast.
31
Neymar krijgt het hard te verduren. De spits kreeg al enkele stevige charges te verwerken tot zijn groot ongenoegen.
39
Het spel ligt regelmatig stil en zo gaat het tempo stilaan uit de wedstrijd. De bezoekers hebben het terug meer in de hand, maar Anderlecht speelt zeker goed mee.
44

Goal
Doelpunt van Edinson Cavani (Kylian Mbappe Lottin)
Even leek Anderlecht te gaan rusten met een 0-1 achterstand, maar het trio Neymar, Cavani en Mbappé doen er nog één bij. Een knal van Neymar kan Sels nog stoppen, maar op de kopbal van Cavani kan Sels niet meer bij.

Scheidsrechter
Rust
Anderlecht - PSG: 0-2

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Kan Anderlecht nog terugvechten na die late opdoffer?
Anderlecht speelde zeker niet onaardig in de eerste helft, maar moest we met een 0-2 achterstand de rust in. Kan het nog iets rechtzetten na de pauze?
49
Cavani knalt op de lat!
PSG is duidelijk niet van plan om gas terug te nemen. Al meteen na de pauze knalt de vrijstaande Cavani staalhard op de lat.
51
 Gele kaart voor Thiago Motta

53
Daar zijn de bezoekers opnieuw. Neymar kopt een voorzet van Alves nipt naast.
54
 Gele kaart voor Kylian Mbappe Lottin

55
 Gele kaart voor Henry Chukwuemeka Onyekuru

55
In de eerste helft geen enkele gele kaart, maar na tien minuten in de tweede helft staat de teller al op 3.
57
Vervangen Sven Kums
Ingevallen Josué Så

58
Mbappé en Cavani komen steeds mooi vrij voor doel van Sels, maar zijn te laks in de afwerking. Gelukkig voor paars-wit staat het maar 0-2.
60
Anderlecht komt nog eens opzetten. Teo kan net niet bij een voorzet van Appiah. De corner die daar op volgt brengt niets op.
63
Hanni trapt in de handen van Areola!
Een vrije trap op een mooie plaats, maar Hanni trapt te zacht om het de doelman moeilijk te maken.
66

Goal
Doelpunt van Neymar (Onbekend Onbekend)
Neymar krijgt ook een vrije trap en laat zien hoe het wel moet. Simpel voorbij Sels en de 0-3 staat op het bord.
71
Vervangen Thiago Motta
Ingevallen Julian Draxler

71
Daar is de 0-4, maar Cavani staat randje buitenspel en het feest gaat niet door.