Fanclubs Anderlecht willen verplaatsing PSG boycotten, zó reageert de club

Fanclubs Anderlecht willen verplaatsing PSG boycotten, zó reageert de club
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De supporters van Anderlecht krijgen strenge veiligheidsmaatregelen opgelegd voor de uitwedstrijd tegen PSG. Bovendien wordt het aantal tickets beperkt. Daar zijn enkele supportersclubs niet over te spreken.

Ze mogen ook vooraf de stad niet in. Daarom plannen enkele supportersclubs een boycot van de wedstrijd, maar dat is dan weer helemaal niet naar de zin van Anderlecht zelf. "Zoals onze nieuwe coach het al stelde: de ploeg kan alle steun gebruiken. Altijd en overal”, klinkt het in een persbericht.

“De club is enkele weken geleden, samen met de Belgische autoriteiten, tot tweemaal toe gaan pleiten om méér tickets te verkrijgen en heeft na twee intense vergaderingen met de Franse overheidsdiensten - als enige bevoegd voor het toekennen van tickets aan de RSCA-supporters - het aantal kunnen verhogen."

Schuld van sommige supporters, PSG gelijk voor de wet

“Dat RSC Anderlecht minder tickets krijgt dan andere buitenlandse clubs, is te wijten aan verschillende incidenten die de voorbije jaren in het buitenland plaatsvonden door een minderheid aan meegereisde fans. De PSG-fans moeten morgen overigens in exact dezelfde omstandigheden - combiregeling en geen stadsbezoek - naar Brussel afreizen om hun club te steunen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties