cluClub Brugge
atlAtlético Madrid
Datum: 04/10/2022 21:00
Competitie: Champions League
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Jan Breydel
Club Brugge gaat tegen Atlético op zoek naar de perfecte start, maar mist wel sterkhouder
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 233 reacties

Volg Club Brugge-Atlético Madrid hier live vanaf 21u

Club Brugge gaat tegen Atlético op zoek naar de perfecte start, maar mist wel sterkhouder
Foto: © photonews

Club Brugge staat vanavond oog in oog met Axel Witsel, Yannick Carrasco en Diego Simeone. Atlético Madrid is op bezoek in Brugge en blauw-zwart gaat op zoek naar de perfecte start.

Een nieuwe driepunter zou zo goed als zeker Europese overwintering betekenen plus een serieuze optie op de tweede ronde van de Champions League

Diego Simeone was alvast onder de indruk van de eerste matchen in de CL van Club: “Ze hebben een heel goeie trainer, die hen op een indrukwekkende manier laat spelen. Met veel pressing, goed voetbal, veel dynamiek en veel mensen op de helft van de tegenstander. Het is mooi om te zien hoe ze spelen. Dat was ook zo tegen Leverkusen en nog meer in Porto. Natuurlijk wordt dit een lastige match in hun huis.”

Hoefkens kan wel niet rekenen op Skov Olsen, die een voedselvergiftiging heeft opgelopen. Boyata trainde maandag ook niet mee. Wel van de partij: Clinton Mata Abakar Sylla.

Vermoedelijke opstelling Club: Mignolet - Mata, Mechele, Sylla, Meijer - Onyedika, Nielsen, Vanaken - Buchanan, Jutglá - Sowah

BetFIRST geeft Club een score van 4,25. Een winst van de Bruggelingen zou dus wel wat kunnen opleveren...

Meer nieuws