whuWest Ham Utd
andAnderlecht
Datum: 13/10/2022 21:00
Competitie: Conference League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: London Stadium
Anderlecht in 3-5-2 op zoek naar resultaat bij Hammers, met Hoedt waarschijnlijk in basis

Volg West Ham-Anderlecht hier live vanaf 21u

Anderlecht in 3-5-2 op zoek naar resultaat bij Hammers, met Hoedt waarschijnlijk in basis
Foto: © photonews

Nee, u hoeft zich niet aan een 4-4-2 te verwachten tegen West Ham. Felice Mazzu gaat Wesley Hoedt niet slachtofferen, dat maakte hij gisteren wel duidelijk. En zijn systeem - voorlopig - ook niet.

Mazzu gaat in zijn vertrouwde 3-5-2 aan de aftrap komen tegen West Ham. Met Delcroix-Hoedt-Debast achteraan. Vertonghen wordt nog wat gespaard. Op het middenveld lijken Arnstad, Verschaeren en Diawara het te moeten gaan bolwerken. En Stroeykens krijgt na zijn goeie prestatie van zondag waarschijnlijk de voorkeur op Refaelov.

Daarmee neemt Mazzu risico's, dat weet hij ook. Hij zal erop afgerekend worden als Anderlecht geen poot aan de grond krijgt, maar hij rekent op het eergevoel van zijn spelers. 

Bij West Ham is iedereen fit, maar David Moyes gaat niet zijn sterkste elftal aan de aftrap brengen. De competitie primeert en zondag staat een belangrijk duel met Southampton op het programma.

Denkt u dat Anderlecht kan winnen? Dan kan u bij betFIRST een aardige duit verdienen, want ze staan op 6,50 gewaardeerd. Neem hier een kijkje...

Meer nieuws