Hoeveel goals leggen de Rode Duivels op volle sterkte er in het mandje tegen Kazachstan?
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties

Volg België - Kazachstan straks LIVE via Voetbalrant.com

Hoeveel goals leggen de Rode Duivels op volle sterkte er in het mandje tegen Kazachstan?

Om 20u45 begint België - Kazachstan, of beter, de leider van de FIFA-ranking tegen het nummer 116 van de wereld en het tiende laagst geplaatste Europese land op die ranking. De match zal in het teken staan van Eden Hazard, die zijn honderdste match voor de Rode Duivels speelt.

Een vlotte zege is het enige wat we van België vanavond mogen verwachten. Om de fans tevreden te houden gaat die in het beste geval ook gepaard met mooi voetbal en enkele doelpunten.

De bondscoach zou zijn taak natuurlijk niet vervullen als hij zijn manschappen niet op enkele gevaren wees. "We moeten thuis winnen om zonder zorgen op het vliegtuig te stappen voor de terugmatchen tegen Kazachstan en Rusland", aldus Martinez. Hij waarschuwde zijn troepen ook voor 'kleine' voetballanden die kunnen verrassen en 'grote' naties die naast een EK grijpen.

Volle sterkte

Roberto Martinez kan voor het eerst in lange tijd beroep doen op ene volledig fitte kern. Courtois miste een training door maag- en darmklachten en is weer helemaal fit. Kevin De Bruyne speelde zijn laatste interland in de kleine finale uit het WK en staat te popelen om weer mee te doen. We zijn alvast benieuwd hoe de Spanjaard zijn troepen zal schikken nu hij keuze te over heeft.

Kazachstan verraste op de openingsspeeldag door Schotland met 3-0 te kloppen, maar ging vervolgens met 0-4 de boot in tegen Rusland. Bondscoach Michal Bilek moet enkele basisspelers missen, waaronder Zaynutdinov, doelpuntenmaker tegen Schotland.

Meer nieuws

Meer nieuws

EK 2020