Behouden de Rode Duivels, nu wƩl met de sterkste elf, hun perfect rapport tegen Schotland?
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 672 reacties

Volg de match tussen Schotland en de Rode Duivels LIVE op Voetbalkrant.com

Behouden de Rode Duivels, nu wƩl met de sterkste elf, hun perfect rapport tegen Schotland?

De Rode Duivels moeten niet meer wakker liggen van de groepswinst in groep I, want die is al quasi zeker binnen. Voor de Schotten is de partij van vanavond wel van levensbelang, want voor hen is het zowat de match van de laatste kans.

Roberto Martinez gaf aan dat hij ditmaal wel met zijn sterkste elf aan de partij ging beginnen. Hij kondigde ook al aan dat Dries Mertens, Thomas Vermaelen en Romelu Lukaku zeker warren van een basisplaats. Voor Lukaku is het een mogelijkheid om de kaap van 50 interlandgoals te ronden, hij zit nu aan 48 stuks.

In totaal mogen we een vier- à vijftal wissels verwachten bij België. Martinez liet ook weten dat alle spelers inzetbaar zijn. Dendoncker en Trossard zijn met andere woorden ook weer speelklaar. (HIER kan u zelf voor bondscoach spelen en uw elftal doorgeven)

De Schotten moeten winnen om uitzicht op de tweede plaats te behouden. Bondscoach Steve Clarke moet het wel zonder Ryan Jack en Steven Naismith stellen. Andy Robertson van Liverpool is de vedette van Schotland.

Onderlinge duels gewonnen

0
0
5
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

EK 2020