Datum: 05/12/2007 20:45
Competitie: Europa League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Parken Kopenhagen
Atlético te sterk voor Kobenhavn
Wesley Nobels
| 0 reacties
Atlético te sterk voor Kobenhavn
Foto: © SC

Vandaag stond in Kopenhagen, in het Parken Stadium, de wedstrijd Kobenhavn - Atlético op het programma. Paolo Dondarini werd aangeduid als scheidsrechter.

Kobenhavn kwam als eerste dreigen maar al snel werd dat gecounterd door talrijke aanvallen van Atlético Madrid. In het eerste kwartier van deze wedstrijd was het vooral te doen aan het doel van Kobenhavn. Ze konden niet veel weerstand bieden aan de druk die er kwam vanuit het Spaanse kamp. Even leek er beterschap opkomst toen eerst Allbäck en even later ook Nordstrand een aanval op poten zetten voor Kobenhavn. Uit het niets kwam dan voor het doel van Kobenhavn Simão aan de bal. Hij zette zo de 0-1 op het bord. De rest van de eerste helft werd opeens heel saai. Af en toe nog een aanval maar daar bleef het bij.

 

De Denen kwamen op hun eigen terrein erg sterk uit de kleedkamers. Het waren zij dan ook die achterstonden in deze wedstrijd. Dit alles leek van heel korte duur want weer was daar die dekselse Simão. Deze keer stond echter Christiansen, de doelman van Kobenhavn, in de weg. Even later was het dan toch raak voor Atlético, het was Agüero die raak trof. Kobenhavn ging nu toch heel erg op zoek naar een doelpunt, daardoor kwam er langs beide kanten af en toe wat frustratie naar boven. Atlético kon redelijk simpel de wedstrijd uitspelen.

 

Atlético Madrid won deze wedstrijd relatief simpel. Al was het ook Kobenhavn die op eigen terrein mooi voetbal neerzetten. Kobenhavn zal waarschijnlijk weg zakken in het klassement waar ze derde stonden. Voor Atlético is het ticket naar de volgende ronde binnen.