Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Apostolos Nikolaidis stadion Athene
Lokomotiv Moskou ten onder in Griekenland
Wesley Nobels

Apostolos Nikolaidis in Athene ofwel het stadion van Panathinaikos. Daar stond vandaag de wedstrijd tussen Panathinaikos en Lokomotiv Moskou op het programma. De Zwitser Claudio Circhetta was de scheidsrechter tijdens deze wedstrijd.

Lokomotiv Moskou moest op zoek naar een overwinning om nog kans te maken op de volgende ronde. Panathinaikos was voor de wedstrijd de leider in groep B. Lokomotiv Moskou wou meteen de Grieken bij de keel grijpen in de eerste minuten. Jammer genoeg voor hen werd dat niet omgezet in een doelpunt. Panathinaikos liet de eerste vijf minuten Moskou nog zijn gang gaan maar dan kwamen ze in een stroomversnelling met vele aanvallen tot gevolg. Ndoye kwam voor Panathinaikos in de eerste helft het dichtst bij een doelpunt. Geen van beiden ploegen wist voor het rustsignaal de bal in de netten te krijgen.

Lokomotiv Moskou bleef op zoek naar de drie punten en weer waren zij het die in het begin van de tweede helft het meest aan doel kwamen. Samedov kwam rond de 60e minuut erg dicht bij een doelpunt en dat zorgde weer voor verandering van richting in het spel. Panathinaikos nam de wedstrijd weer in handen. Beloond werden ze pas tien minuten later. Salpingidis scoorde het eerste doelpunt van de wedstrijd en brengt Panathinaikos op een 1-0 voorsprong. Vier minuten later is het weer Salpingidis die een doelpunt maakt. Panathinaikos komt dus op 2-0. Lokomotiv Moskou probeert nog wel met een paar afstandschoten maar verder als dat komen ze niet.

Panathinaikos wint deze wedstrijd en komt zo op een twaalf op twaalf in de groepfase van de UEFA-beker. Voor Lokomotiv Moskou zit de strijd erop. Ze moeten geen wedstrijd meer spelen en ze gaan ook geen ronde verder.