Anorthosis Famagusta - Cercle Brugge (Europa League 2010/2011)

Wedstrijd van Derde voorronde (Terug) uit de Europa League 2010/2011 tussen Anorthosis Famagusta en Cercle Brugge.

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
90
Nog vijf minuten extra tijd voor Cercle om het tij nog te doen keren.
87

Goal
Doelpunt van Arlindo Gomes Semedo (Onbekend Onbekend)
Cafu duikt alleen op voor Verbist en duwt de 3-1 tegen de netten!
85
Nog vijf spannende minuten, maar voorlopig blijft Cercle makkelijk overeind.

Goal
Doelpunt van William Owusu (Onbekend Onbekend)

77

Goal
Owusu kopt een voorzet van Van Eenoo tegen de netten! Cercle is bij deze tussenstand geplaatst!
74
Vervangen Cristovao Da Silva Ramos
Ingevallen Mark Fotheringham

72
Toch weer een heel goeie mogelijkheid voor Cercle. Owusu vindt met zijn kopbal andermaal de Cypriotische doelman op zijn weg.
68
Vervangen Ioannis Okkas
Ingevallen Christos Marangos

65
Plots dan toch een stevige kans voor Cercle, maar Owusu vindt de doelman op zijn weg.
62
Vervangen Kristof D'Haene
Ingevallen Lukas Van Eenoo

60

Goal
Cafu kopt zijn tweede doelpunt van de avond tegen de netten! Cercle moet nu absoluut scoren om nog door te stoten.
58
Vervangen Sergiy Serebrennikov
Ingevallen Renato Neto

56
Cafu torent boven de verdedigers van Cercle uit, maar kopt naast.
51
Okkas komt heel dicht bij de 2-0, maar hij stift de bal op de lat! Cercle komt alweer goed weg.
46
De tweede helft is begonnen. Bij deze tussenstand komen er verlengingen.
45

Goal
Cafu verlengt een kopbal voorbij Bram Verbist! Famagusta staat op voorsprong. Het doelpunt kon gewoon niet uitblijven!

Rust
Famagusta gaat met een verdiende voorsprong de rust in. De Cyprioten waren duidelijk de betere ploeg in de eerste helft.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45
Een schot van Cafu wordt op slag van rust nog afgeblokt.
37
Maar ook de zesde corner levert niets op voor de thuisploeg.
36
Hoekschop nummer zes voor Famagusta al.
31
Cornelis kopt de bal voor een tweede keer in hoekschop. De druk van de Cyprioten neemt weer toe.
29
 Gele kaart voor Georgios Georgiou

27
 Gele kaart voor Jeffrey Leiwakabessy

26

25
Reynaldo gaat neer en vraagt om een strafschop, maar krijgt die niet.
23
 Gele kaart voor Sergiy Serebrennikov

19
Het balbezit blijft voor de thuisploeg. Reuzekansen zijn er voorlopig niet meer geweest.
13
Een schot van Katsavakis gaat niet ver naast.
9
Laban scoort, het stadion ontploft, maar het doelpunt wordt afgekeurd vanwege buitenspel! Kan Cercle dit nog wel lang volhouden?
5
Cercle kruipt door het oog van de naald. Eerst kopt Georgiou tegen de onderkant van de lat en in de rebound doet Verbist een onmogelijke redding op de rebound van Cafu.
3
Anorthosis drukt Cercle meteen terug op eigen helft en dwingt twee hoekschoppen op rij af.
1
De wedstrijd is begonnen.

Overleeft Cercle Brugge de derde voorronde in de Europa League. Groen-zwart verdedigt in Cyprus tegen Anorthosis Famagusta een 1-0-voorsprong uit de heenwedstrijd.
Anorthosis Famagusta: Argüello Marcos, Martins Janicio, Katsavakis Nikos, Georgiou Georgios, Leiwakabessy Jeffrey, Laban Vincent, Skopelitis Ioannis, Marangos Christos, Pedro Miguel, Cafú Semedo, Okkas Ioannis.
Cercle Brugge: Verbist Bram, Cornelis Hans, Kelhar Dejan, Portier Anthony, Evens Bernt, Boi Frederik, Vidarsson Arnar, Serebrennikov Sergiy, Reynaldo Dos Santos Silva , D'haene Kristof, Van Eenoo Lukas.