Volg de match tussen KAA Gent en Saint-Etienne live, samen met vele andere supporters.

De vlaggen worden bovengehaald voor deze Europese wedstrijd. Indrukwekkend.
De bezoekers zorgen dan weer voor heel wat rookontwikkeling in het stadion.
1
KAA Gent-Saint-Etienne: 0-0
1
De bal rolt in de Ghelamco Arena. Asare meteen in botsing met een tegenstander, die geveld blijft liggen.
2
Debuchy kan toch verder. Ondertussen hoge druk van Saint-Etienne, waardoor Kaminski een bal over de zijlijn moet jassen.
2

Goal
Doelpunt van Jonathan David (Onbekend Onbekend)
Yaremchuk trekt zich op snelheid op gang en komt met een gemeten voorzet. Er zit nog iemand tussen, maar Jonathan David kan dan makkelijk inkoppen. Droomstart voor de Buffalo's!
5
De bezoekers zullen nu moeten gaan komen. Veel stelt dat tot op heden nog niet voor.
7
Kopballetje van Hamouma, maar over de kooi van Kaminski. Gent voorlopig op rozen.
10
Heerlijke bal van Vadis richting Yaremchuk. Die haalt de achterlijn, maar de voorzet komt er tot twee keer toe net niet helemaal uit. Uiteindelijk via Asare, David en een verdediger wel een hoekschop.
14
Het is Gent dat blijft doordrukken voorlopig, al levert het niet meteen iets op.
17
Dan toch een keertje de bezoekers met wat ruimte voor Hamouma, maar zijn voorzet komt er niet uit.
20
Het is wat aftasten voor beide ploegen. Maar goed: Gent staat al op voorsprong.
23
Halfweg de eerste helft. De eerste vreugde was voor de Buffalo's, daarna viel de match wat stil.
25
Een corner met heel veel volk in een treintje van beide ploegen. De bal gaat uiteindelijk achteruit, waar Kums in een tijd uithaalt! Net naast!
29
Veel gebrei rond de zestien door Debuchy en Khazri, maar echt door de defensie heen prikken lijkt niet te lukken.
33
Vadis Odjdja met een miskleun van een schot. Hij vraagt om een vrije trap, maar krijgt die niet.
36
Debuchy blijft ondertussen maar tegen Asare aanlopen. En opnieuw ligt hij groggy tegen de vloer, deze keer krijgt hij ook nog de fout mee!
38

Goal
Doelpunt van Wahbi Khazri (Romain Hamouma)
Plots is daar een snedige actie van de bezoekers, de bal wordt afgelegd en Khazri trapt snoeihard tegen de touwen voorbij Kaminski!
41
Wat krijgen we nog in deze eerste helft? Het is nu even tussen hangen en wurgen!
43

Goal
Doelpunt van Jonathan David (Laurent Depoitre)
Kolodziejczak blijft liggen in de box van Gent, maar eerst St-Etienne en dan Gent spelen door. Aan de overkant scoort David vervolgens de 2-1!
44
In het tumult ook nog een gele kaart voor protest. Zelf gezocht, zullen ze bij Gent zeggen. Het hakje van Depoitre was ook knap overigens!
44
 Gele kaart voor Romain Hamouma

Scheidsrechter
Rust
KAA Gent - Saint-Etienne: 2-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
22:01
Meteen rusten met 2-1
Geen minuten extra, meteen rusten!
46
De bal rolt opnieuw in de Ghelamco Arena!
De bal rolt opnieuw in de Ghelamco Arena! Wolfsburg stond aan de rust 2-0 voor tegen Oleksandria in de groep overigens.
49
Daar ligt Debuchy opnieuw tegen de grond, deze keer na een fout van Ngadeu - hij krijgt geel.
49
 Gele kaart voor Michael Ngadeu

51
Knappe vrije trap vanop zo'n 25 meter, Kaminski ranselt vanonder zijn lat in corner!
55
Gent is even weggedrukt geweest in het begin van de tweede helft, maar wist dat zonder problemen door te komen en kan nu opnieuw aan aanvallen gaan denken.
56
Sven Kums met een domme tackle op Hamouma en dus ook een gele prent plus een vrije trap aan de rand van de zestien aan de zijkant!
56
 Gele kaart voor Sven Kums

57
Khazri mikt de vrije trap hoog over deze keer!
60
Yaremchuk is er bijna doorheen, maar wordt afgevlagd voor buitenspel!
62
Odjidja zet een omschakeling op poten, Yaremchuk legt uiteindelijk af op David - die trapt de schuiver naast!
64

Goal
Doelpunt van Loïc Perrin (Mikael Lustig)
De vrije trap wordt naar de tweede paal gebracht, waar Lustig opnieuw voorkopt en Ngadeu van dichtbij kan binnen knuffelen. 3-1, de bevrijding?!
65
Vervangen Yohan Cabaye
Ingevallen Denis Bouanga

66
De coach van de bezoekers meteen met een wissel.
69
Halfweg de tweede helft. Kunnen de Fransen Gent nog in de problemen brengen?
71
Trauco met een fikse overtreding uit frustratie en ook de gele kaart dus!