Odjidja relativeert de lof voor Gent én voor zichzelf
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 7 reacties

Aanvoerder Vadis Odjidja staat niet te lang stil bij alle lof voor KAA Gent

Odjidja relativeert de lof voor Gent én voor zichzelf
Foto: © photonews

In het klassement van de Belgische competitie draait KAA Gent bovenin mee. De Oost-Vlamingen staan op twee punten van leider Standard maar hebben nog wel een partij tegoed. Aanvoerder Vadis Odjidja speelt een belangrijke rol in het succes van de Buffalo's.

De ploeg werd met lof overladen na de prestaties in Europa en de laatste match tegen KV Mechelen (3-0) winst. "Klopt, al vind ik dat we gewoon goede matchen spelen. Er is veel beweging, enthousiasme en nu wel de juiste mentaliteit", aldus Vadis Odjidja bij Gazet van Antwerpen.

Gent voetbalt als een titeluitdager, maar dat wil Odjidja niet gezegd hebben. "We moeten met beide voeten op de grond blijven, want de echte toppers dit seizoen moeten er nog aan komen."

Zelf oogt de man met de aanvoerdersband ook heel wat lof, maar opnieuw wil hij daar niet te veel van weten. "Allemaal goed en wel, maar het team komt voor mij op de eerste plaats. Cijfers worden vergeten, maar kampioenen niet. De mooiste momenten, zoals kwalificatie voor de Europa League, beleef je immers als team", sprak Odjidja als een echte aanvoerder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties