Kaminski reageert ootmoedig na blunder, coach Thorup duidelijk: "Had het nog aangegeven tijdens de rust ..."

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Gent
| 17 reacties
Kaminski reageert ootmoedig na blunder, coach Thorup duidelijk: "Had het nog aangegeven tijdens de rust ..."
Foto: © photonews

Thomas Kaminski kon achteraf toch opgelucht ademhalen dat zijn knullige owngoal geen puntenverlies had betekend in de Europa League. Coach Jess Thorup had dan weer een opvallende mening klaar.

"Zo'n foutjes gebeuren nu eenmaal, maar het mag natuurlijk niet en leuk is het evenmin", aldus Thomas Kaminski in een eerlijke reactie achteraf.

"Ik keek niet naar de bal, want ik was al aan het kijken wat ik daarna zou doen. Ik was misschien iets te zeker. Op zo'n momenten wil je wel in de grond kruipen, maar ik draaide de knop snel om - dat moest ook."

Paar jaar ouder geworden, maar winst belangrijkste

De rest van de wedstrijd keepte Kaminski overigens goed en in het slot kon hij zich nog een paar keer onderscheiden, waardoor er met 3-2 werd gewonnen: "Ik was blij dat de match ten einde was."

Coach Jess Thorup had ervoor gewaarschuwd: "Ik had het tijdens de rust nog gezegd tegen de spelers. Waarom de keeper onder druk zetten als je de bal kan wegtrappen? Neen, ik heb geen mooie woorden gezegd bij dat tegendoelpunt, maar we winnen - dat is het voornaamste. Ik ben wel een paar jaar ouder geworden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties