Ol. Wijgmaal - SK Kampenhout 1-1

SK Kampenhout kwam aan de aftrap zonder de geblesseerde Bram De Clercq. Koen De Coninck en Stéphane Vandorpe raakten wel speelklaar. De wedstrijd zelf startte fel met dadelijk een kans voor elke ploeg. Met een verre vrijschop testte Vermeulen de vuisten van Mertens. Aan de overkant was Vandermosten attent bij een uitbraak van Vranckx. De partij was vier minuten aan de gang. SK Kampenhout beheerste het openingskwartier en er was een goeie Mertens nodig om Wijgmaal overeind te houden. Na een actie van Van Ostaede ranselde hij een schot van Hermans in hoekschop. Even later had hij weer het laatste woord op een kopbal van Lekeu. Na goed een kwartier kwam de thuisploeg gevleid op winst. Na een snelle counter zette Vranckx de bal voor doel waar Luckermans aan de tweede paal kon scoren. Geel-blauw was echter niet aangeslagen en zette de thuisploeg onder toenemende druk. Nog voor de rust leverde dit een zevental hoekschoppen op. De meeste dreiging ging uit van Lekeu en Van Ostaede maar Wijgmaal hield, mede door een secure Mertens, stand. Kampenhout kwam erg gretig uit de kleedkamer en dit leverde al snel een doelpunt op. De Coninck bediende Gerrit Lekeu, deze legde achteruit naar Gerd Hermans die de verdiende gelijkmaker in de linkerbenedenhoek trapte. De wedstrijd viel dan een hele tijd stil. Enkel na een kwartier was er even opschudding toen Thijs zich revancheerde op Lekeu en vroegtijdig de douches mocht opzoeken. Wijgmaal keek met dat mannetje minder de kat uit de boom terwijl ook Kampenhout te weinig gebruik maakte van de ruimte. In de laatste tien minuten kwam geel-blauw nog enkele keren dreigend opzetten. De beste kans, een schot van Hermans, werd afgeblokt. Beide ploegen leken tevreden met het gelijkspel. In blessuretijd kreeg Wijgmaal nog een unieke kans maar de pas ingevallen Wouters knalde over doel. Het bleef uiteindelijk 1-1 na een partij waarin SK Kampenhout niet z'n beste niveau haalde en waarin de thuisploeg bewees van een moeilijk te bespelen ploeg te zijn. Door dit gelijkspel ziet geel-blauw RSD Jette op gelijke hoogte komen.