Opvallend: Fletcher en Fanghzou bij RAFC

Opvallend: Fletcher en Fanghzou bij RAFC
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp wil duidelijk werk maken van de strijd tegen de degradatie. Niemand minder dan de Schotse middenvelder Fletcher en het Chinese rastalent Fanghzou zouden The Great Old van de degradatie moeten redden. Manchester United is duidelijk bekommerd om het lot van hun Belgische vrienden.

De Schotse middenvelder Fletcher stond gisteren nog aan de aftrap in M'Boro-Man Utd waarin hij met rood van het veld gestuurd werd. Hij geldt als één van de grootste Schotse talenten. Hij was er ook bij tijdens de play-off voor het EK tussen Schotland en Nederland. Manchester verwacht veel van deze middenvelder. Ook het Chinese supertalent Fanghzou komt zeer waarschijnlijk naar de Bosuil. Fanghzou zou de beste Chinese voetballer van het moment zijn en een ideaal commercieel gegeven voor Manchester United met het oog op hun Aziatische relaties. Maar voorlopig is hij nog te onervaren voor een plaats in de hoofdmacht van United. Daarom zou hij na de winterstop naar België komen om ervaring op te doen en Antwerp te helpen in hun strijd tegen de degradatie. Ook Richardson en Lynch van de reserven van Manchester komen Royal Antwerp FC (RAFC) versterken. Ondertussen is het contract van trainer Perazic nog steeds niet opgezegd. William Verbeek mag vertrekken naar KVSK United, terwijl de optie bij Sishuba niet gelicht werd.

Behalve Antwerp is ook Lokeren onderin hevig in de weer z'n kern te versterken voor de terugronde. Ook Bergen is volop op zoek naar versterking. Heusden-Zolder hoopt op de diensten van Oulare en Wamfor. Alleen bij Charleroi is er weinig beweging. Het is overduidelijk dat de degradatie bij al deze teams kost wat kost wil vermeden worden. Het belooft nog een spannende strijd te worden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties