Ceulemans tekende nieuw contract

Ceulemans tekende nieuw contract
Foto: © SC

Jan Ceulemans heeft vandaag, zoals eerder aangekondigd werd, voor drie jaar bijgetekend bij Westerlo. Het bestuur is erg tevreden over de trainer en liet dat ook meteen blijken op de persconferentie: 'Met dit nieuwe contract levert KVC Westerlo een zware inspanning. Maar wanneer je met een trainer en de middelen waarover KVC Westerlo beschikt over 5 jaar gemiddeld de 10e plaats kan behalen in de Jupiler League kan je niet ontevreden zijn. KVC Westerlo is dan ook niet meer tevreden met minder dan die 10e plaats.' aldus manager Herman Wijnants.

Ook Ceulemans zelf is positief: 'Je krijgt de mogelijkheden, tijd en spelers, om je te ontwikkelen. Iedereen zegt: hoe langer je bij dezelfde ploeg blijft hoe moeilijker het word. Maar dat is juist de uitdaging. Ook de samenwerking met Chelsea is voor mij heel erg belangrijk, het laat toe om spelers te gebruiken welke anders onmogelijk haalbaar waren.'

Jan Ceulemans is al sinds 2000 actief bij Westerlo en is daarmee momenteel de trainer die het langst actief is bij dezelfde club in de Jupiler League. Eerder was hij ook trainer bij Eendracht Aalst.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties