Commerciële cel Antwerp slaakt noodkreet

Commerciële cel Antwerp slaakt noodkreet
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Op de officiële website van R. Antwerp F.C. werd nog steeds niet ontkend of bevestigd of er al dan niet achterstal van loon voor de spelers is.

Wel vonden we vandaag op de website van de club een op z'n minst merkwaardig schrijven van de commerciële cel van RAFC. Een warme oproep aan de leden van de supportersclubs van Antwerp.



Aan alle leden van de ASC’s,

Na onze bemoedigend resultaat van vorige woensdag neem ik de gelegenheid te baat om enkele punten onder de aandacht van onze supporters te brengen.

Jullie weten het ongetwijfeld reeds : RAFC diende een perfect licentiedossier in, lees het Bestuur deed nogmaals wonderen. MAAR : het is NU aan onze fans om ook een duit in het zakje te doen. Met andere woorden : koop uw abonnement !!

Voor eens en voor altijd wens ik toch de gedachtegang met betrekking tot aankoop abonnementen duidelijk te maken :

Abonnementen zijn voor de club BROODNOODZAKELIJK.

Hoe meer abonnementen hoe groter de slagkracht naar financieel beleid. Daarom lanceert de club - zoals elk jaar - de 1ste abonnementenactie van 1 tot 17 april.

Bovendien heeft de commerciële cel een, voor onze fans, zéér interessante formule bedacht, met name

GRATIS naar de match - '' supporters scoren zelf'' -

Alhoewel wij reeds 2 x opriepen tot een informatiesessie is de daadkracht van het overgrote deel van de fans bedroevend laag te noemen. Bewijsmateriaal : 1 maart : 13 geïnteresseerden, 15 maart : 17 aanwezigen !!Vandaar deze oproep : indien de Antwerpsupporters wensen dat hun club blijft bestaan - of sterker nog - terug grootse sportieve momenten met hun club beleven zal er dienen GEWERKT te worden. En ik bedoel hier dan niet ENKEL het Bestuur maar vooral ook onze basis, JULLIE dus.

Dit kan door simpelweg NU abonnementen aan te schaffen of béter nog : je abonnement GRATIS te ontvangen mits 1000 Euro nieuwe sponsoring of publiciteit aan te brengen. Uw medewerking levert je een gratis abonnement of met andere woorden 210 tot 250 Euro op !!

Alle werktuigen zijn voorhanden. Informatie kan steeds verkregen worden via 0495/252829 of rafc-bob.dierckx@pandora.be

Nu het toch over ''steun aan de club'' gaat.Het is bedroevend en ronduit frustrerend te moeten vaststellen dat de voorverkoop van de RAFC – GENK wedstrijd – de belangrijkheid van dit treffen hoeft toch niet onder de aandacht gebracht te worden – simpelweg SLECHT te noemen is. Nogmaals een bewijs hoe moeilijk onze latente fans te bewegen zijn. Na de heropstanding van onze ploeg tegen Moeskroen, nu de heropstanding van de supporters. Vandaar ook deze oproep aan jullie, trouwe rood-witte honden !

Laat je niet meeslepen in negativisme, destabiliserende berichtgeving in de media en andere lasterlijke informatie : NEEN, kijk naar voren en kom GRATIS naar de thuiswedstrijden van RAFC. Vandaag heeft de club jouw ENERGIE nodig. Het Bestuur waardeert je medewerking.

Tal van projecten zijn reeds voorgesteld. Ik denk hier aan NTF Mobile, een ''winner'' voor iedereen. Voor de intekenende Antwerpfan, voor de club én voor de sponsor. Een sponsor tussen haakjes verwacht een méérwaarde. Die méérwaarde situeert zich bij jullie. Bovendien mochten de fans hun emotionele binding nog op de shirts kwijt. Het resultaat is tot heden toe povertjes.

Nog een voorbeeld : in de clubshop staat een kaart van Antwerpen - 125 jaar RAFC, genummerd én aan een zéér democratische prijs. Resultaat in verkoop : laag.

En dan maar zeuren dat de club geen visie heeft !!

Indien de fans willen dat ''den Antwaarp'' blijft bestaan moeten de ''echte'', jullie dus, zorgen dat de niet zo trouwe honden hun mondelinge steun omzetten in concrete financiële steun. Hetzij met individuele tickets, hetzij met een abonnement, hetzij via het aanbrengen van nieuwe partners/publiciteit.

Een club is méér dan Bestuur en spelers : het is in de eerste plaats ook de basis, de supporters : JULLIE !!!

DOE ER WAT AAN !!!!! De commerciële cel
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties