Degradatie wenkt voor Antwerp

Degradatie wenkt voor Antwerp
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp heeft gevochten, gebikkeld, gezweet, gedomineerd... en verloren. De Great Old verloor totaal onverdiend met 1-2 van Sint-Truiden.

De wedstrijd begon dramatisch voor Antwerp. Nog voor de rood-witten het door hadden, stond Sint-Truiden al 0-1 voor. Desire Mbonabucya trapte de bal binnen na een hakje van Jochen Janssen. Tot groot plezier van de Antwerpaanhang reageerde de thuisploeg niet aangeslagen, integendeel, men duwde de bal bij elk contact naar voren. Kubik, Johnson, Evens en Atalay kregen allemaal grote kansen, maar de bal wilde er gewoon niet in. Sint-Truiden mocht zo gaan rusten met een erg gevleide 0-1 voorsprong.

Ook na de koffiepauze ging Antwerp er voor, maar het lukte gewoon niet. Patrick Goots mocht meedoen, was er ook gigantisch dichtbij, maar zijn schot belandde op de lat. En u kan het raden wat er toen gebeurde: Timmy Broux scoorde totaal tegen de gang van zaken in de 0-2. Tony Sergeant bracht met en kopgoal nog hoop, maar het blijft 1-2. Gelukkig voor Antwerp wisten ook Charleroi en Heusden-Zolder niet te winnen, zodat er nog altijd een klein beetje hoop is voor de Great Old.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties