Westerlo stuurt Lyra droog naar huis

Westerlo nam het gisteren thuis op tegen Lyra. Westel toonde zich met 4-0 te sterk voor de club uit Lier.

Westerlo begon sterk aan de wedstrijd en kwam al vroeg op voorsprong via Chris Janssens. Lyra was amper bekoeld van de vroege tegenslag, of Westel scoorde al de 2-0. In de achtste minuut scoorde Wagenmakers het tweede doelpunt. De 2-0 bleef tot bij de rust op het scorebord.

Vlak na de rust verdween die 2-0 meteen. Wagenmakers maakte immers al na enkele seconden de 3-0. Een kwartier voor tijd zette Mennes de 4-0 eindcijfers op het bord.

Opstelling Westerlo voor rust: Deelkens, Wagenmakers, Verheyen, Chris Janssens, Vangeffelen, Dosunmu, Svoboda, Haroldsen, Delen, Modubi en Belmans.
Opstelling Westerlo na rust: Ruttens, Wagenmakers, Mennes, Verheyen, Keenan, Elejiko, Vangeffelen, Paas, Ntuka, Vanarwegen en Kristof Janssens.