Degryse: "Compliment voor de ploeg"

Degryse: "Compliment voor de ploeg"
Foto: © SC

Marc Degryse was doodzenuwachtig tijdens Club Brugge – FC Utrecht, maar de sportleider van de thuisploeg heeft het overleefd. Na de wedstrijd wilde hij zijn mening kwijt voor de microfoon van Sporza:

“De eerste helft ging erg moeilijk. De tweede helft was dan weer typisch Club Brugge. Het publiek erachter, en dan kom je 1-0 voor. Die voorsprong moet je dan verdedigen. De ploeg verdient een compliment voor de prestatie.”

“Beide ploegen speelden de eerste helft niet op hun niveau. Maar goed, je hebt de punten nodig, dan kijk je daar niet naar.”

En wat met Rune Lange, die straks einde contract is? “Rune Lange is erg belangrijk. Hij heeft een goede mentaliteit, je kan altijd op hem rekenen. We hopen dat hij straks aangeeft dat hij bij ons wil blijven en zijn contract wil verlengen. We wisten natuurlijk al langer dat Rune er altijd is voor de belangrijke doelpunten.”

“Nu moeten we na Utrecht nog een tweede ploeg uitschakelen. Als we volgende week bij Austria gaan winnen, dan ziet het er voor hen erg slecht uit. We moeten ginder in ieder geval niet gaan verliezen.”

“De negen punten van Dnipro zijn voor ons geen verrassing meer. Het is een goede ploeg, het is alleen maar omdat de naam niet bekend is bij de Belgische voetbalfan, dat men hen afdoet als een klein ploegje.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties