Dynamic Euro Cup 2005

Dirk Schorpion
| 0 reacties
Dynamic Euro Cup 2005
Foto: © SC

Tijdens het Paasweekend van Zaterdag 26 en Zondag 27 Maart 2005 gaat Futsal Club Dynamic Zelem voor de zesde keer een internationaal futsal tornooi organiseren. Dat plaats zal vinden in het moderne indoor sport complex de Alverberg te Hasselt (België). Het is voor ons weer een grote eer om buitenlandse en Belgische clubs te kunnen verwelkomen in Hasselt. Dit jaar verwelkomen we clubs uit België, Nederland, Duitsland, Engeland, Tsjechië, Spanje, Denemarken, Canada en het Nationaal team van St-Helena. Het gaat dus weer een groots spektakel worden met sterke clubs en uiteraard niet te vergeten de cheerleaders Extreme die tussen de wedstrijden enkele sensationele dance acts gaan opvoeren. Zodoende dat er ook veel sfeer is tussen de wedstrijden.

Het tornooi zal bestaan uit 24 deelnemende clubs die verdeeld worden in 6 groepen van ieder 4 clubs. De nummers 1 en 2 uit iedere groep en de 4 beste nummers 3 (16 clubs) gaan Zondag naar de Cup (winnaars) 1/8 ste finales. De nummers 4 uit iedere groep en de vijfde en zesde beste nummer 3 gaan Zondag naar de Plate (verliezers) kwart finales. Vermits ons tornooi een Internationaal futsal tornooi is zullen al de groepen zo ingedeeld worden dat er steeds 3 verschillende nationaliteiten in één groep zitten. 

Sporthal de Alverberg is een modern indoor sport complex met meer dan 2000 zitplaatsen. De sporthal is zeer centraal gelegen en is maar 2 km verwijderd van het centrum van Hasselt en op 70 km van Aken (Duitsland) en op 80 km van Antwerpen en onze Belgische hoofdstad Brussel. Gelegen in de Herckenrodesingel 33 te 3500 Hasselt, gemakkelijk te bereiken via de autobaan E313 Antwerpen - Luik. Neem afslag 27 Hasselt-West/biz en volg de N2 Kuringersteenweg richting Hasselt centrum. De inkom is gratis en meer informatie kan je vinden op www.futsaldynamic.be.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties