Regi Van Acker predikt de rust

Jan Martynowski
| 0 reacties
Regi Van Acker predikt de rust
Foto: © SC

Antwerp vindt zichzelf niet meer. Na een sterke start zijn de rood-witten helemaal afgegleden naar een ongeziene vijfde plaats. Voorlopig dieptepunt kwam er zaterdag. Laatste in de stand Visé kwam winnen op de Bosuil. Antwerp na een drie op eenentwintig compleet uitgeteld voor de titel en waarschijnlijk is ook derde periodetitel niet meer haalbaar.

Nieuwe coach Regi Van Acker, die Bregenz liet zitten voor de Antwerpenaars, weet het voorlopig ook niet meer. "De fans hadden groot gelijk toen ze 'Shame on you' zongen. Ik beschuldig niemand van slechte wil, maar we moeten nu dringend punten pakken. Met welk voetbal dat gebeurt, dat maakt niet uit. Het bestuur weet ook dat alle niet meteen in de plooi zal vallen."

Van Acker legt de schuld ook bij de spelers: "Mijn spelers waanden zich lang onklopbaar, ze dachten dat ze snel weer naar 1e klasse zouden promoveren. Dan verloren ze 5 keer op rij en nam ik over. Nu verloren we terecht van Wezet. Maar het is mijn plicht de spelers niet af te vallen, we moeten met elkaar verer tot het einde van het seizoen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties