Goor terug naar Anderlecht?

Ward Bollen
| 0 reacties
Goor terug naar Anderlecht?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bart Goor staat niet weigerachtig tegenover een terugkeer naar Anderlecht. Goor liet eerder al verstaan alleen bij Feyenoord te blijven indien er sportieve garanties kwamen. De Rotterdammers eindigden dit seizoen teleurstellend op een Uefa Cup-plaats.

Anderlecht liet deze kans niet onbenut en contacteerde de ex-speler van oa Racing Genk. In 2001 verliet hij het Astridpark voor een avontuur bij de Duitse topper Hertha BSC Berlijn. Bij Feyenoord kreeg Goor van trainer Gullit de kapiteinsband, maar de mentaliteit binnen de groep bevalt Goor niet, net als de sportieve resultaten. 

Anderlecht kan een linksmidden goed gebruiken: Ehret en Gregoire vielen door de mand, Kolar is te vaak gekwetst. De Tsjech en Gregoire kregen zelfs te horen dat zij de club mogen verlaten. Ondertussen toont RSCA ook interesse voor het GB-duo Cruz en Dembele. Mitu en Delorge, allebei van Lierse, staan dichtbij een akkoord met paars-wit. Liverpool bood de 20-jarige middenvelder Le Tallec aan. Hij kan één seizoen gehuurd worden van de CL-finalist.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties