Fernandez: het zal niet makkelijk worden

Jan Martynowski
| 0 reacties
Fernandez: het zal niet makkelijk worden
Foto: © SC

Woensdagmorgen arriveerde Olympique Marseille in Zaventem. Mendoza en co arriveerden rond elf uur in Brussel, en gaven 's avonds een persconferentie op het Kiel. 

Trainer Jean Fernandez: "Ik schat 'le Beerscot' niet zo sterk in als Lazio Roma of La Coruna. De vergelijking met Bern kunnen ze wel doorstaan. Dat ze zestiende staan in de competitie is een vertekend beeld, ze zijn sterker dan dat. Ze verdienden zaterdag niet te verliezen in Waregem, en op Anderlecht werden ze op flagrante manier bestolen door de scheidsrechter." 

De coach maakte duidelijk zijn huiswerk. "Met Dosunmu heeft Germinal Beerschot een spits van internationale klasse. Op het middenveld konden Hendrikx en Oztürk me bekoren. En op de flanken komen De Wree en Monteyne vaak op."

Besluit volgens Fernandez is dan ook dat Marseille niet op één, twee, drie klaar zal zijn met Germinal Beerschot. "We spelen tegen een gemotiveerde ploeg, die een geslaagd Europees debuut wil. Ik hoop dat we hier kunnen scoren. Als dat lukt, liggen de kansen voor de terugmatch goed."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties