KVSK United bekert alsnog verder

KVSK United bekert alsnog verder
Foto: © SC

Ondanks dat KVSK United werd uitgeschakeld in de vijfde ronde van de Beker van België gaan de Noord-Limburgers toch door naar de volgende ronde.

KVSK United verloor in de vijfde ronde met 0-3 van derdeklasser WS Woluwe. Vandaag besliste het sportcomité van de voetbalbond echter dat de uitslag van de wedstrijd wordt omgezet naar een 5-0 forfaitscore in het voordeel van KVSK United. Woluwe had immers Raphaël Galeri opgesteld en hij bleek niet speelgerechtigd te zijn. Galeri werd ook al in de vierde ronde tegen Antwerp opgesteld maar er werd dus beslist dat United door mag in de beker.

KVSK United speelt hierdoor op 13 november op eigen veld tegen Cercle Brugge in de volgende ronde van de Beker van België. Voor de coach van Cercle Brugge, Harm Van Veldhoven, is dit een leuke verrassing. De ex-Lommel trainer keert zo even terug naar de Gestelsedijk. Ook ex-Lommel spelers Dieter Dekelver en Vit Valenta zijn nu in loondienst bij Cercle.

WS Woluwe verliest ook zijn eerste competitiewedstrijd tegen KM Torhout met 5-0. De bewuste Galeri scoorde daar zelfs het doelpunt van Woluwe in het 1-1 gelijkspel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties