Van der Elst: Roma moet niet onder doen voor Juve

Dirk Pieters
| 0 reacties
Van der Elst:  Roma moet niet onder doen voor Juve
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge stuurde enkele scouts op pad om de wedstrijd tussen Parma en AS Roma vorig weekend te gaan bekijken. Franky Van der Elst en Danny Verlinden waren zwaar onder de indruk van Roma. De ‘Giallorossi’ zorgden voor een demonstratie en iedereen was onder de indruk van het sterke spel van smaakmaker Francesco Totti.
 
De aanvallende middenvelder was voor de zoveelste keer dit seizoen de man van de wedstrijd. Toch wist Totti niet te scoren, maar hij lag wel aan de basis van de drie doelpunten. Ook Alessandro Mancini verkeert in een bloedvorm, de Braziliaan scoorde zijn zesde doelpunt in de afgelopen vijf wedstrijden.
 
“We zagen een heel offensieve ploeg. De flanken kwamen regelmatig mee naar voor en Dacourt en De Rossi bleven mooi voor de verdediging alles tegenhouden. Totti is en blijft een geniale voetballer, hij is de smaakmaker van AS Roma”, aldus Danny Verlinden.
 
In de zestiende finales van de Uefa-beker ziet het er alvast niet gemakkelijk uit voor blauw-zwart. “Zoals Roma nu bezig is, moet het niets onder doen voor het sterke Juventus”, aldus Van der Elst. Woensdag zal René Verheyen de club scouten in de wedstrijd tegen Cagliari. De wedstrijd zal niet doorgaan op het veld van AS Roma, de club moet uitwijken naar Rieti. De ploeg werd gestraft door de bond voor nazistische slogans waarmee de fans recent uitpakten. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties