Spelers Barcelona lonken naar Henry

Yves Dekoning
| 0 reacties
Spelers Barcelona lonken naar Henry
Foto: © SC

Thierry Henry speelt al zeven jaar voor Arsenal, maar daar zou binnenkort een einde aan kunnen komen. Het contract van de 28-jarige aanvaller loopt eind volgend seizoen af en onderhandelingen zijn voorlopig opgeschort. Henry won met Arsenal de Engelse titel en werd meermaals uitgeroepen tot beste speler in Engeland en Europa, maar mist de Champions League op zijn erelijst. 

Laat Arsenal nu in de finale van de Champions League zitten, en uitkomen tegen Barcelona. Laat Henry nu al maanden gelieerd worden aan Barcelona. Wordt deze finale dan bepalende voor zijn toekomst? Gaat die ene avond beslissen bij welke van de twee finalisten de stervoetballer volgend seizoen speelt? Zo'n vaart zal het niet lopen, maar de Fransman wordt wel serieus opgevrijd vanuit Spanje. 

Landgenoot en collega-aanvaller Ludovic Giuly zou alvast geloven dat Henry hem vervoegt bij Barcelona. "We spreken elkaar vaak aan de telefoon en we hebben onlangs een gesprek gehad en ik denk dat hij gaat komen." Ook Giovanni van Bronckhorst zou Henry graag bij Barcelona zien spelen. De Nederlander kwam ooit ook uit voor Arsenal en liet eerder deze week weten dat Henry een geweldige aanwinst zou zijn. "Toevallig" komen deze uitspraken enkele weken voor de finale van de Champions League. Op 17 mei ontmoeten Arsenal en Barcelona elkaar in het Parijse Stade de France. [TH] 



    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties